torsdag 21 januari 2010

9.30 stod jag redo utanför portarna, för att skynda mig till Ohlsen & Jensens monter.. då de alltid fyller montern med underbara ting som endast finns de exen som är i montern.. ett av fyndet blev detta postskåp. lådorna är märkta AtillÖ
det hade kompletterar deras servis som kom i höstas med härliga koppar & the kanna som jag givetvis köpte!

dessa skyltdockor finns redan i butiken, fint och ha ståendes hemma kanske i sovrummet & hänga nått vackert klädesplagg på..


roskudden har nu även kommit i brunt, men ägarinnan sa att detta va sista säsongen.. då andra leverantörer har gjort likadana.. så jag köpte på mig ett rejält gäng av alla färger för de säljer som smör... endast fodral 498kr brunt,grått,vitt & svart finns



köpte så vackra överkast både för enkel & dubbelsäng, samt flera sammetskuddar i härliga färger & former..även lampskärmar i samma tyg beställde jag...




även tallrikarna hade de utökat med fler.. den populära spetskanten finns nu på flera storlekar..





vackert skåp!


härliga bakformar i alla dess former..


kommer även finnas recept till, massa gott bröd kan man oxå baka i dessa...

färgerna som är på skålarna, kan man sammanfatta de färger som jag köper in på alla saker för våren.. Lila är jättestort!!!






gillar ju inte färg, men sååå mkt färg denna mässa..till och med jag blev lite sugen.. men så handlar jag ju även in för Ränder så det passar perfekt!!





lite smakprov vad svanefors hade som nyheter..

till miljögården fick man köa i 3.5 timma för att handla.. och oj vad jag schoppa 10st A4 med artiklar denna ljustake va en utav dem...

den nya norska leverantören jag köpte in från i höstas.. vars kort tog slut direkt.. har nu kompletteras mängder med kort...

nytt för i vår va servetter, så det kommer oxå..

ett 20 tal bilder som man kan stryka på textil inhandlades oxå.. jättefint att sätta på kuddar!!

självklart inhandlades de nyheter från vår leverantör av emaljslyltar...







jisses trendkompagniet hade verkligen tryckt in mängder av varor på mimimal yta... hjärterum ä ingenting mot detta... blev faktiskt lite matt av detta så jag sparade dem till morgon dagen då de är mkt mkt som ska beställas härifrån.. men massa fint va det..






våran Helena ställde ut på mässan för första gången.. vilken tjej.. riktigt energiknippe... önskar henne all lycka på mässan... övertygad att hon kommer sälja som smör... men i Borås blir vi själva!!!!...=)




ib laursen hade jag trevligt besök av Stina för några veckor sedan, då mkt tar slut snabbt.. ville stina försäkra sig att jag skulle få allt det som jag ville ha.. de tackar vi för!! stötte även på Leila...=)















P&B har alltid en jätte monter.. massa fint.. gick och spåna idag, men handlar imorgon...




dessa små skyltdockor kommer jag köpa in! fina och hänga halsband på...



2 kommentarer:

azalean sa...

Åhhhh, de måste vara svårt att välja ibland allt de fina som du visat här. Du hade behövt större butik....men för hela välden byt inte, den är så mysig där den är!
/Anita

Hjärterum sa...

Tack Azelan..;) ja större butik står verkligen på önskelistan, och vi letar.. men så mkt som ska klaffa.. och vi är så nöjda med vårt läge och lokalen i sig.. men 50 kvadrat till skulle verkligen göra susen.. =)