söndag 14 november 2010

Dagen började med en tidig mysig cafefrukost med töserna.. Vi skulle prata igenom hur vi skulle lägga upp dagen.. Men de blev mest prat om allt annat än jobb... välbehövligt med lite kvalitetstid inte alltid man hinner med de under dagarna...

Julmusik pepparkakor och glögg har under dagen intagits allt för att komma i julstämmning... Och för varje timma som gått så har de blivit mindre och mindre golvyta.. Så nu börjar vi närma oss mot vad vi brukar vara...=) De blir kölappar för att få komma in i Jul...=)

Har idag åter blivit påmind om vilket gott team vi är.. nån kläcker iden.. någon utför den.. nån gör slutklämmen medans nästa gör något som man blir så inspirerad av så man kläcker ytterligare en bra ide... teamwork!! utan det och er kära kunder så vore det inget Hjärterum..
Nu vankas kudden.. imorgon blir de minst 12 timmarspass för oss töser.. Först massa kreativa timmar för att sen imorgonkväll få ta emot er kunder och se vad ni tycker om vårt kreativa kaos...=) Nedan lite smakprov på vad som skapats under dagen... Nattikramar....3 kommentarer:

Min dröm om lantstil sa...

Oj så mycket fint. Ska bli kul att se när jag kommer ner till Borås i mitten av dec :)
Tack för all fin inspiration.
Mvh Annika

azalean sa...

Missade Jul-kick-offen!!! Var i stan för tidigt....hungrig, seg, kissenödig mm. Men allt tog väl inte slut??
/Anita

Hjärterum sa...

Tack själv Annika för din komplimang! du är varmt välkommen...
Du behöver inte vara orolig Anita lagren är fyllda så vi fyller på allt eftersom...=)