onsdag 16 februari 2011

Nytt nummer av Jeanne d Arc living har kommit till butiken för er Alla som samlar på detta vackra och inspirerande magasin..
Högsäsong för Homestyling kan man säga!! idag hämta vi hem två hem och kunderna var supernöjda med resultatet.. Imorgon är det ett hus i sjömarken som står på agendan.. ska iordningställas för försäljning...
Vårt senaste visningshus för Myresjöhus är nu alla tomter sålda, så även visningshuset.. i vanliga fall brukar vi ju sälja ut dessa saker... Men denna gång.. var köparen så förtjust i inredningen att de köpte det mesta precis som det var... kul!! men några saker bla ett jättevackert matsalsbord med 6st matsalsstolar i rotting från Artwood.. samt lite annat smått och gott... kommer finnas på Ränder from fredag och säljas till halva priset!!!! så välkommen att fynda....=)


När vi kom till butiken ikväll hade det kommit 3 stora pallar från Miljögården. sen en hel pall från vår servett leverantör, massa ljus och vackra ljusstakar från Affari... samt en ny leverantör... ;)
så lovar att butiken är mer än fylld med vackra nyheter....
skön onsdagkväll önskar jag er alla... kram....

Inga kommentarer: