tisdag 20 mars 2012

MODEVISNING!

Gokväll...

Nu händer det grejer här på Hjärterum kan jag lova. Denna vecka är det fullt ös. 
Till helgen händer det. 

Idag har det kommit pallvis med varor som vi ska använda oss av på mässan, och för er som ska komma och hälsa på oss på hem och trädgårdsmässan på Åhaga i helgen kan jag lova flera fina erbjudanden...

För er som har förälskat er i denna fina långklänning från Vintage by fée, har den nu dykt upp i en ny färg, nämligen en fin grå nyans, den lika bedårande som denna på bilden. För er som gillar denna beigea bättre har även den kommit påfyllning på. För er som har en bröllopsinbjudan i handen, och inte vet vad ni ska ha på er, kan jag lova att denna vackra klänning är en perfekt bröllopsklänning 899 kr.  Nu på lördag den 24 mars är det återigen dags att fira in våren här i vår stad, det gör vi  och Borås city med modevisning på torget. Självklart ska vi vara med, och även andra butiker och verksamheter i vår stadskärna. Sex stycken tjejer ska gå modeller för oss och visa upp vårens mode och ge er inspiration på hur man ska klä sig i vår. Modevisningen kommer att gå av stapeln två gånger under lördagen, närmare bestämt klockan 11 och 14, så missa inte detta fina vårevenemang. Nedan kan ni se alla fina butiker i stan som kommer att visa upp sig under modevisningen.
För er som inte kan välja mellan modevisning på torget eller hem och trädgårdsmässan på Åhaga, hinner ni säkert med båda två. 
Mässan på Åhaga håller nämligen öppet hela helgen. 
Fredag 12-18
Lördag 10-17
Söndag 10-17
Så varmt välkomna och inspireras!

Nu är det dags för sängen för imorgon blir det både jobb med mässan och butiken för min del,
 en heeeeeeeeeeeeeeeel dag kan jag lova.
Natti natti
Lina

Inga kommentarer: