onsdag 7 mars 2012

RICE


 Rice är ett vackert handgjort och handmålad keramik i olika färger och former. Rice är originalet på dessa formar som i dag har dykt upp i olika utföranden. Rice gör inte alla formar i alla färger utan de finns bara i enstaka färger.  För er som älskar härliga och vackra färger på rustik och kraftig keramik är detta något för dig. Gillar ni också att laga mat och att lägga upp fint så passar detta utmärkt. Keramiken är tillverkad i Italien, närmare bestämt i det vackra Toscana.

Vackert tårtfat 598 kr


I och med att keramiken är handgjord och målad för hand, kan det finnas små variationer på keramiken, detta gör att varje tallrik, uppläggningsfat el skål är unik. och det gör att det bara blir ännu mer personligt.
Fina gratängformar i olika färger från 198 kr


Keramiken går att diska i diskmaskin, tål att förvara livsmedel i och tål uppvärmning i microvågsugn. Självklart går även gratängformarna och pajformarna att ha i ugnen. ´På denna bild ser ni de olika storlekarna och färgsättningarna. Formarna finns i fyra olika storlekar och kostar 198 kr, 298 kr, 398 kr och 598 kronor.
Läcker mjölkkanna, finns både i blå, grön och rosa
gratängform 298 kr

gratängform 298 kr

bakskål eller salladsskål 398 kr


salladsskål i vacker blå färg

otroligt vacker ny kanna, finns även i denna lila färg


tårtfat 598 kr


Visst är det vackert att blanda olika färger i keramiken och självklart går det att kombinera med de tallrikar du har där hemma.Fin kanna 398 kronor

 För er som gillar vit eller blå keramik men ändå vill ha fina gratäng och pajformar, finns även dessa från miljögården.

 De små fyrkantiga formarna kostar 69 kr, den runda pajformen kostar 149 kr och 
små suffléformar 39 kr.

 gratängformen kostar 198 kr och finns även i blått.


Hoppas att ni vill komma och upptäcka all vacker keramik som nu har dykt upp hos oss...
GoD NatT 
kram 
från Lina

Inga kommentarer: