torsdag 7 juni 2012

Formarna är här...

Hej hopp!

Tiden den bara springer iväg...tänk nu är det verkligen sommar, om vi ska kolla i almanackan i alla fall, för ute känns det inte riktigt som sommar, som vi har längtat... 
Håller tummarna för att värmen dyker upp snart igen. Det blir ett sent inlägg ikväll, då jag har haft goa tjejer här på "symöte", sy och sy, har inte sytt så mycket, inget alls faktiskt mest pratat och fikat. Visst är det härligt med sådana kvällar...
Bjöd på en fantastisk tårta till efterrätt, marängtårta med rabarberkompott. 
Så här såg den ut, ursäkta kvaliten på bilden, men var bara tvungen att visa den. Är ni sugna på ett sådant här tårtfat har vi det i butiken, är från Ib Laursen, och är väldigt användbart, både till tårta och ostbricka.


 Måste bara visa några bilder på godbitar som jag har packat upp idag, mina favoriter... och nu har även de härliga pastellfärgerna kommit i pajformen och i de små söta formarna. Vi har nu också den fina gratängformen inne i alla färger, dvs vit, mörk blå, rosa, turkos och mintgrön. Den runda pajformen kostar 149 kr, den lilla gratängformen 69 kr och den stora gratängformen 198 kr. Dessa är ugnsfasta och går utmärkt att diska i diskmakin. 
Har ni inte köpt studentpresent än så är detta ett perfekt tips.

Har även fått påfyllning av de fina vispskålarna från Ib Laursen, så ni som har väntat, 
Välkomna in! 
Dessa kostar 149 kr.
 Har även mängder med glasklockor i alla möjliga storlekar, visst är det vackert med en hel samling på fönsterbrädan?
Priser från 79kr.


 För er som har väntat på porslinet från Chic Antique, har det också anlänt, både i turkos som på bilden och grått. Vi har både fått muggar 49 kr, små skålar 49 kr assietter  98 kr och djupa skålar 119 kr.Vackra vaser 98 kr, perfekt nu när sommarblommorna har dykt upp i trädgården och i naturen, för det räcker faktiskt att plocka in en enstaka blomma i en liten vas för att även sommarkänslan ska infinna sig inomhus.

Hoppas att vi ses i helgen
Fre 10-18
Lör 10-16

God natt kram
Lina

1 kommentar:

Karin J sa...

Fina saker som alltid. Tårtan såg riktigt god ut, vart hittar man receptet?