tisdag 12 juni 2012

Trademark living
 Ikväll tänkte jag presentera ett av våra fina märken, vet inte om ni känner igen det sedan tidigare. 
Det är Trademark living. 
Det är ett danskt företag som har mycket lampor, stolar, ja möbler över huvudtaget. Mycket i den råa industriella stilen som vi gillar. 

En del saker är nyproducerade av dem själva, en del inköpt, en del gammalt, men det mesta är gamla saker som är omgjorda till nytt. Återvinning är något de satsar stort på, och vad passar inte bättre än det i vårt samhälle. Visst blir det lite speciellt och roligt när några gamla oljefat blir lampor och stålrör blir underrede till en pall. 
Kul med lite udda detaljer i inredningen. 


Trademark living har en väldigt läcker stol.  Det är en plåtstol, med välvd rygg. Många säger att plåtstolar inte är bekväma, men jag kan lova denna är faktiskt inte bara snygg, den är också skön att sitta i. 
 Dessa finns i flera olika färger, grå, vit, svart och rost och priset är 1495 kr.
Här är en annan modell, en perforerad.

 De har även dessa läckra barstolar, också de 1495 kr och finns i samma färger. De har även en barpall för er som inte gillar ryggstöd.

 Läcker pall i härliga färger 995 kr
 Den här stolen är nytillskottet i plåtfamiljen, den är gjord av återvunnen plåt, så den ena är inte den andra lik. Varje stol är alltså unik. 
De kostar 995 kr


 Är ni sugna på nya stolar till köket, eller varför inte till uteplatsen, är ni välkomna in till oss och titta, sitta och känna...vi har alla modeller hemma.

Kram Lina1 kommentar:

Hannah sa...

Vilka fina pallar, precis sådana som jag letar efter!