tisdag 16 april 2013

Premiär av två vackra ting...

Vilket väder...man blir så sprudlande glad...det märks på er kunder också.

Hela sandwalls plats vimlar av glada människor...visst är det konstigt att vi vaknar till liv när solens strålar börjar värma oss...vi är som björnarna, går i ide på vintern. 


Åhh med denna värme och vår får äntligen mina fina olivträd komma ut ur sitt bo... så ikväll åker de ut.
Har ni några som övervintrat? En del har jag klarat andra mår inte så bra.
Som tur är fick vi en rejäl laddning av fantastiska exemplar av just Olivträd, både stora och små, något av dem får nog flytta hem till mig. 

Stora 1495 kr
Mellan 795 kr
Små 298 kr
 

En annan favorit som har anlänt nu i dagarna är Lilla brukets nya fantastiska hårvård. Har ni inte provat deras fantastiska ekologiska produkter innan, måste ni bara göra det. De har alla möjliga produkter, mina favoriter är handkrämen, doftljusen, diskmedlet som man inte kan vara utan och så självklart den snygga och goa pumptvålen.

De har nu även gjort ett vårdande schampoo för normalt till torrt hår.  I detta finns aloe vera, b-vitamin, veteprotein, havreextrakt och eteriska oljor som mildrar irritationer i hårbotten. Dessa produkter är baserade helt på ekologiska råvaror och fritt från parabener.

Schampoo kostar 229 kr och innehåller 450 ml
Doften är koriander/ingefära och citronNyheten är även deras vårdande och utredande balsam för normalt/torrt hår. Det innehåller aloe vera, mandelolja, veteprotein, b vitamin, och havreextrekt som mildrar irritation i hårbotten. Det finns även eterisk oljemix tillsatt av koriander, citron och ingefära som stimulerar och ger håret extra glans.

Balsam kostar 259 kr och innehåller 450 ml
Det doftar också koriander, citron och ingefära.
Så känner du att ditt hår behöver piggas upp till våren är detta det som behövs.

Nu blir det grill hos grannarna...hoppas att ni också får en härlig kväll!

Våriga kramar 
Lina

Inga kommentarer: