måndag 29 april 2013

Scarfsar från Barfota...

Igår var det scarfsar för hela slanten...

Vi fick nämligen en efterlängtad leverans från det norska märket
                  

 Fantastiska scarfsar med stjärnor i vårens alla färger. Lite större scarfar som passar både till klänningen eller till jeansjackan. Jättegod kvalite och priset är 298 kr.
Visar här några urval av alla fäger som kommit in i butiken. Det anlände även en låda med lite lyxigare varianter, scarfsar med paljetter på med mönster som fjädrar, stjärnor, trolllslända, peacemärke m.m.  fanstastiska i kvaliten och lite större, perfekt som en axelscarf om man ska på fest eller om det vankas bröllop.
Här ser ni lite bilder på en del av färgerna och mönsterna som kom, dessa ligger på 498 kr.


För er som inte gillar det stora bulsiga med stora scarfsar, fick vi även in en lite mindre tunnare variant av scarfs. Även de fantastiskt vackra med nitar som bildar stjärnor, peacemärken m.m. 
Dessa kostar 349 kr.
Nedan ser ni några varianter av dessa. ååh vem vet hur vädret ska bli ikväll, när våren ska firas in och det vankas Valborgsmässobrasa, man kanske verkligen behöver vira in sig i en stor och härlig scarfs. 
Kom in och Prova!

Vi har även laddat upp butiken med härliga blomster för er som har tänkt att göra fint i er krukor utomhus nu när det är 1 maj och helgdag. Vad passar bättre än vackra olivträd från 298 kr, härliga pelargoner från 59 kr, lavendel från 49 kr, timjan 49 kr, ljuvliga rosor från 59 kr och söta violer 49 kr.

Eller varför inte ge bort några vackra blommor som gåva när ni ska bort i helgen.


Trevlig valborg önskar jag er alla!

Kram Lina

Inga kommentarer: