tisdag 7 maj 2013

Bling Bling från Barfota...


Hej På er!

Hoppas att ni har insupit den härliga solen idag, så att ni är fulla av kraft och energi, för visst märker man skillnad, tänk vad lite sol kan göra. 
Vilket väder vi haft idag, sommarvärme, och hela Sandwalls plats var överfullt med folk, hoppas nu att det håller i sig till helgen då det är vårmarknad. 

Nu är vårt efterlängtade tak på plats utanför butiken, så nu ska det målas och sedan till helgen stå färdigt med allt det fina som hör trädgård och uteliv till....skönt att äntligen få en butik utanför butiken igen. Tror eller snarare vet att även ni kunder också har längtat efter detta. 

Fantastiska väskor från Barfota har vi nu fått in i butiken. Det finns både den lilla aftonväskan, stora shoppingväskan, canvasväskan som passar perfekt till stranden eller träningen och så den fina kuvertväskan.


 Perfekta träningsväskan 1149 kr med nitmönster av en örn, finns i grön, blå och brun.Shoppingväskan finns med peacemärke, citat, siffran 3 och min favorit stjärnan, dessa kostar 698 kr och finns även så man kan byta till lång rem. Även denna väska finns i brun, grön och sand.


Dessa fina dubbla kuvertväskor med dragkedja, har även kommit i flera färger och modeller, denna med vingar, flaggväskan och så den med korset. visst är denna aftonväska fin, helt gjord i paljetter, perfekt till bröllopet...
Finns alltid ett tillfälle att bära dessa väskor, och,  eller hur vi tjejer får väl aldrig för mycket av just dessa accessoarer. Kom in till oss och frossa i dessa vackra ting. 

Nu får det bli trädgården för mig ett tag och njuta av den sista solen för idag.

Kram Lina
Inga kommentarer: