fredag 24 maj 2013

Bröllop: Inbjudan & Bukett

Hej Kära Bloggvänner!

Ja, det är ju extremt mycket som händer nu hos oss töser på Hjärterum, framför allt i butiken men också i våra liv. Mycket härliga saker!
Förra helgen, närmare bestämt den 18 maj, blev jag fru! Och vi hade en festlig bröllopsfest uppe i Örebro. Med mig hade jag mina underbara kollegor Ann-Louise & Lina som såklart (vilka annars?? :) hjälpte mig med världens vackraste blomster och dekoration för hela dagen. Jag är helt salig, det var såå obeskrivligt fint!

Nu vill jag ju såklart visa er alla ALLT från vår härliga dag. Ni som känner mig vet ju att jag älskar detaljer så jag tror att vi får göra en följetong..

Börjar med att visa två riktiga godbitar..

INBJUDAN & BUKETT


Inbjudan gick ut redan i Januari. Redan då var vi överens om att naturmaterial, djur och enkelhet skulle vara präglat. Jag tror inte att jag är snål men jag är mer "kan själv" så vi valde att producera korten själva. Inspirationen på formatet kommer från SJ´s tågbiljetter (C6). Tycker att det är så snyggt!
Sedan köpte vi en hörnstans i en hobbyaffär för att få rundade kanter. Texten och räven har jag ritat, och designen är min. Den klurade jag på länge och är fortfarande väldigt nöjd!
Räven är med för att det är en intern symbol mellan mig och Herr Lewinson... :)

Inbjudan fick många lovord från gästerna.. 
Tyckte att det var roligt att den var lite annorlunda men personlig...  ...och så till världens finaste bukett!


Ann-Louise och Lina fick några få inspirationsbilder av mig. Annars ville jag att de skulle bara flöda egen i sin kreativitet. Vi jobbar ju mycket på känsla, det brukar bli bäst så! Jag hade önskat blå blommor, grenar och fjädrar och så mycket blandat & mixat... älskar när det blir en vacker salig blandning.. 


Buketten är helt magisk och ju mer man tittar på den ju mer upptäcker man detaljer och nya blommor..
en fantastik blandning av eucalyptys, trollhassel, superstor hortensia, rosor, tistlar, ranunklar tror jag och andra blå blomster som jag ej kan namnet på...


Jag var och är så himla nöjd. Har den fortfarande hemma, dock 
väldigt vissen nu.. vill liksom inte kasta den.. den är så perfekt! :)


Tycker att det var såå fint med fjädrarna bara enkelt nerstuckna. Det tyckte dock inte den fågel som flög förbi när jag kom ut. Det första som hände på vår fotning var att jag fick fågelbajs på mig! Tack o lov kom det inte på klänningen så det vart ingen fara alls. En gäst sa sedan att det betyder tur :) Skönt!Detta bjuder jag på denna fredag... Har inte så många bilder ännu själv utan väntar med spänning på att få från våra fotografer...Då lovar jag att visa mer från festlokalen och klänning mm :)

Önskar er nu en härlig helg, och glöm inte bort lilla Mor på Söndag!!

Stor Kram Stina!

1 kommentar:

Tess sa...

Oj jäklar vad fint!!! Och grattis till bröllopet!