måndag 17 mars 2014

Garden Glory.. For glamorous people with dirty nails...


Fin måndagkväll bloggvänner..
Hoppas ni alla mår gott..
Här ikväll tänkte jag visa inspirationsbilder på ett nytt märke jag köpte in på formex här i januari och som anlände till butiken för någon vecka sedan.. och i slutet av  veckan kommer de även finnas på vår webbshop...
TRÄDGÅRDSSLANG

Garden glorys vattenslangar och dess smarta förpackning har vunnit Svenska Designpriset. De är 20 meter, flexibla och lätta att använda tack vare sin trikå armering. Denna gör att de inte viker sig utan tål daglig användning i ur och skur. Slangarnas härliga färger och glans kombineras även med ett UV-skydd för att de skall hålla sin briljans över tiden. De är fria från bly och kadmium vilket innebär att man kan dricka vattnet direkt ur slangen.
Konceptet Garden Glory består av slangar, munstycken och väggfästen som kan kombineras och mixas i alla varianter efter tycke och smak.
Deras slang Gold Digger (guld) tillhör deras DeLuxe kollektion. Detta är en otroligt elegant slang som skimrar som rent guld i direkt solljus.
Garden Glory blir pricken över i:et på varje husfasad!

SPECIFIKATIONER

  • 20 meter lång
  • Tillverkad i Skandinavien
  • Trikå-armerad
  • UV-skyddad
Visst är de superläckra och de går kombinera hur man vill.. perfekt present till sig själv, vännen, mor och trädgårdsfantasten eller en annan som vill bara att den ska hänga och se snygg ut på husfasaden...=)

En härlig vecka önskar vi töser er alla...=)

Varmt välkomna att titta in och hälsa på oss i butiken...

Inga kommentarer: