söndag 17 juli 2011

Har precis tittat färdigt på Leila Bakar i Frankrike, hon e så himla härlig o älskar allt hon gör! =) Missade programmet i veckan så det fick bli reprisen idag istället.. Hon har ju så skön stil och älskar hennes kök, ett sånt skulle man ha.......

Tror vi har nämnt det på bloggen innan, men det tåls att säga igen. Många av de vackra sakerna hon använder, skålar, bunkar, fat m.m finns hos oss i butiken.

Veckan som gått har varit lite annorlunda. Ann-Louise och Lina har haft semester, fortsätter med detta nästa vecka oxo, så det har bara varit jag och Stina, henne känner ni säkert igen sen tidigare från Ränder o Trender.

Vi har haft väldigt många kunder som semestrar i Borås och aldrig varit inne hos oss förrut, alltid kul med deras reaktioner! =) Och så har det varit inne många som oxo bort långt bort, men som följer vår blogg och alltid passar på att kika förbi när de är i närheten.

Många av våra stammisar har tyckt det har varit extra skönt att gå runt o kika i butiken i godan ro, för dels har även de kanske haft semester och dels så har det varit lite lugnare o inte så stressat tempo o fullt me folk.

Kram Marie


Inga kommentarer: