söndag 14 augusti 2011

TÄVLINGSDAX!!!!

Hallå Söndag


Har ni alla haft en fin helg?



Jag själv tillbringade hela Lördagen i Göteborg, började morgonen att besöka Mia på Västergården i sjöhamnen där hon har sina ljuvliga lokaler.. vi planerade inför kommande monter på Formexmässan..
Sen gjorde jag stan och besökte mina favoriter.. sen även nyöppnade butiken http://www.artilleriet.se/ på magasinsgatan
som jag läst mycket om på olika bloggar... Fin butik!


Idag Söndag har vi iordningställt det sista på visningshuset..Imorgon blir det besök av Myresjöhus Vd samt fotning mm.. Spännande och se vad betyget blir för oss...




Tävlingsdax!!!



Utlovade ju här i veckan en fin tävling då besöksantalet är större än någonsin och blivit sju siffrigt..


Så detta blir Hjärterums första tävling & får vi fin respons så självklart får vi då göra detta till något återkommande!!



Vad är inte bättre än ett Presentkort hos oss på Hjärterum till ett värde av 3000kr (tretusenkronor) att handla massa mysigt nytt inför hösten..



Enkla tävlingsuppgifter:



1.För en lott: Skriv en kommentar på detta inlägg och ange vad just Du behöver komplettera hemmet med nu inför hösten, och glöm inte din e-postadress i kommentarsfältet!




2.För ytterligare en lott: Om du har en egen blogg kan du kopiera tävlingsbannern till din blogg och länka till oss.



3.För ytterligare en lott:Genom ikonerna längst ned i inlägget kan ni dela denna tävlingen med era vänner på Facebook, Twitter m.m.

Glöm inte skriva hur många lotter du deltar med.
Lycka till!

Tävlingen avslutas 31/8. Vi drar en vinnare dagen efter och presenterar här på bloggen...




Nu vankas det Söndagsmys.. Tävla på nu goa bloggisar och sprid tävlingen är ni gulliga..kram på Er alla....

93 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Önskar att lysa upp mina fönster med nya fina lampor.
MVH//Göran
utema.ga@gmail.com

Anonym sa...

Hej! Vi ska precis börja att bygga vårt drömhus som ska bli ett nytt hus som dock ska andas gammalt och romantiskt. Jag brottas mest med köket, men sist jag var inne hos dig såg jag att du hade hängt upp gamla fönsterkarmar med krokar i taket. Detta är något som jag absolut vill ha i mitt kök för känslan blev så härlig. Sen så vill jag ha ett rustikt, stort matsalsbord som ska stå dukat med massor av porslin. Till bordet vill jag ha både gamla okända stolar blandat med nya klassiker. Som du ser så behöver jag en hel del till mitt nygamla hus och ett presentkort i din butik hade gjort mig överlycklig! Mvh, Petra
ps. jag är med och tävlar med 2 lotter då jag har tipsat mina vänner på fb också.

Sevo sa...

Åh så kul :-)

Vår nyrenoverade källare jag vill mysa till,
ljus, speglar, filtar, stolar och annat pill.
Hos hjärterum hittar jag allt jag vill ha,
för att alla ska trivas i mitt lilla spa :-)

Jag bidrar då med 2 lotter :-) tack tack
Hälsar Anna Sevo (annasevo@live.se)

Fru W sa...

Vilken underbar tävling. Den vill jag absolut inte missa. Om jag vore den lyckliga vinnaren skulle jag unna mig att köpa lite nya fina krukor. Det behöver jag verkligen uppdatera.
Jag har delat tävlingen så deltar med tre lotter. Kram Sofia

Linda sa...

Hej!!

Jag vill såklart vara med att tävla....Sitter och funderar på vad som finns i er butik och som skulle passa väldigt bra här....ALLT..... så att spendera ett litet presentkort hos er hade inte varit några problem=)

Nya mysiga prydnadskuddar och fina ljustakar att lysa upp höstmörkret med är nog prio ett i alla fall!!=)

Har lagt upp tävlingsbannern i min blogg med!!

/Linda

Linda sa...

Det va ju det med e-postadress med....

lindasve83@gmail.com

Øyeblikk sa...

Heisann! Jeg elsker å fyre opp med lykter og lanterner, for deretter å lene meg mot myke puter og kose meg under en deilig quilt når det er høst, aller helst med en god bok. Så det lyser opp mitt høstmørke :)

Jeg er med i denne fantastiske tevlingen med tre lodd, og krysser armer og ben, fingrer og tær for at jeg er en heldig vinner!

Klem Eli

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling, den kan man ju bara inte missa. Skulle jag ha turen och vinna så skulle jag nog köpa 2 fina sängbord och annat fint till sovrummet som ska tapetseras om. Jag kan tyvärr bara delta med en lott, för jag har ingen blogg, facebook eller twitter.

//Mvh Stina
stina.elofsson@telia.com

Anonym sa...

Jag ser nu att jag behöver lampor för det blir mörkare och mörkare nu på kvällarna. Fina lampor vet jag att ni på Hjärterum har. Ibland kan lamporna inte fixa det där mys-pys-belysning och jag är ganska säker på att hjärerum har fina ljuslykor, doftljus, ljusstakar. I höst vill jag skapa en varm stämning.

Jag tävlar med en lott.
helena.bjork@spray.se

Frida sa...

Oj oj oj, vilken generös tävling!! Detta får man ju bara inte missa!
ALLT i din underbara butik hade jag kunnat tänka mig i vårt hem!

Hade nog köpt nya fina koppar från pip så man kan värma sig med god choklad när frosten och kylan kommer. Massa mysiga lyktor, lampor och baktillbehör hade jag även unnat mig!!
Drömmer mig bort och hoppas på en vinst!
Kram Frida

Ps. Jag deltar med 3 lotter! :-)

Anonym sa...

Hej! Vi håller på och inreder och renoverar ett gammalt hus. Vi har fått mycket inspiration från Hjärterum men även från t.ex. Leila och det porslin hon använder. Vi vill att huset ska vara en samling av gamla minnen från far och morföräldrar och från resor som vi har gjort. Den franska lantliga stilen är det vi brinner för och det finns ju såklart mycket fint hos er som skulle passa in. Underbara franska skåp och fina detaljer till bakning, tänk att kunna ställa fram nytt och gammalt porslin i olika vita nyanser tillsammans med linneservetter och en skål med hjärtformade skorpor... Ja det finns nog inget hos Hjärterum som inte skulle passa.

/Hanne

Mailadress: jogepoge@hotmail.com

Deltar med 1 lott

Jeanette sa...

Hejsan!!

Tack för en inspirerande blogg. Jag skulle vilja ha hjälp att få en mysig och välkomnande hall. Vi har satt upp vita plank på en vägg men kommer inte längre. HJÄLP!!!!

Jag har en lott

Mvh Jeanette

jeanette74@hotmail.com

Flawless Perfection sa...

Oj jag vet inte vart jag ska börja Hihi har 4 barn och egen butik hinner inte med att göra hemnet så där mysig som vi skulle vilja såå att finna saker i din varma butik skulle göra det så mycket enklare att skapa ett fint hem för vår familj Fb delning Ija.Nea@hotmail.com kram pia

Rebecka sa...

Hej! Vi skulle behöva mysiga plädar att gosa in oss i!
rebeckaandersson87@hotmail.com

Linda sa...

Jag skulle vilja ha ny förvaring till allt mitt pyssel. Och fina ljus inför hösten. Och nya tallrikar. Ja, jag skulle kunna köpa allt i eran fina butik...
Jag tar en lott.
//Linda

Anonym sa...

Hej!
Tack för en mycket inspirerande blogg.
Denna tävling vill man ju inte gå miste om, då vi precis har flyttat in i vårat nya hus som behöver utrustats med allt :) och ni har ju sååå mycket fint!
Bidrar med en lott. Madelene.israelsson@spray.se

Malin sa...

Vilken underbar tävling!
Vad av allt fint skulle jag vilja ha till hösten? Mörket är på intåg och vet att ni har fullt med mysiga kuddar och ljuvliga ljusstakar att lysa upp mörket med. Så det är definitivt något som står på min lista. Jag älskar att pyssla ihop egna saker och det är svårt att hitta de där små detaljerna, men har alltid hittat det hos er och detaljer är något som skulle behövas fyllas på eller bytas ut hemma hos oss nu till hösten:).
Har delat tävlingen med vänner på Facebook.

Håller tummarna hårt för vinst!
//Malin
malin.a.b@hotmail.com

Frida sa...

Hej!
Vilken kul tävling!
Vi hade verkligen behövt göra i ordning våran klädkammare nu när hösten kommer och man vill fylla upp den med nya fina höstkläder.

Tack för en fin blogg!

/Frida
033126110@telia.com

Anonym sa...

Vad härligt med en sådan tävling....det måste ju bara bli paradiset för den som vinner 3000 kr att handla för hos er!!!
Jag är i startgroparna till att bygga mitt sommarställe med sjöutsikt i Marks kommun....å jag gillar verkligen vitt och att blanda gammalt med nytt å jag är i stort sett i behov av allt möjligt men det blir nog inga problem att hitta det hos er!!! :)
Jag deltar med två lotter för självklart kommer jag dela informationen på facebook
Hälsningar Camilla Lundberg
Min epost: camlu2@hotmail.com

Anette - Opalveien - sa...

Jeg vil gjerne være med på tävling, og håper jeg har en sjangs til å vinne.. Jeg ønsker meg et av de nydelige fugleburene eller lysfatene til PB home.. Har linket fra bloggen min og tar 2 lodd. Mvh Anette

Unknown sa...

Vad roligt med en tävling!

Om jag skulle vinna hade jag shoppat loss i eran lilla hörna där ni har pip studio, det behövs verkligen lite färg nu till hösten :-)

Och jag deltar med 3 st lotter.

missnorrmalm@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! vilken underbar tävling! jag hoppas på tur och bidrar med 3 lotter.
om jag vann skulle jag införskaffa massa fina inredningsprylar för att göra mitt hem höstfint o mysigt! OCH framförallt skulle jag gå runt i butiken o drömma drömma drömma om allt fint som skulle få flytta in hemma hos mig :)

badlillfot@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! En tävling med ett sånt fantastiskt pris vill jag inte missa!
Det finns mycket som jag skulle vilja komplettera vårt hem med; lampor,överkast till sängen,gardiner,växter samt mer förvaring bland annat!
Jag deltar med 2 lotter.
Hoppas på tur!
Mvh.Susanne
susaericsson@yahoo.se

Anonym sa...

Hej!
Det skulle vara jättesvårt att välja bland alla era underbara saker men det får bli något fint till vardagsrummet.
Hoppas på tur och deltar med en lott.
Mvh Maria.
maria66@bredband.net

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle så gärna vilja göra lite höst mysigt åt min lille son på 8 månader då detta är hans första höst. Men tyvärr så räker inte mammapengarna till att köpa massa fint. Därför skulle denna vinst förgylla både min och min älskade sons höst...

s_w_343@hotmail.com

Anonym sa...

Hej
Eftersom jag flytta in snabbt i min lägenhet efter att det tagit slut med killen har jag inte riktigt haft råd att göra den så fin som jag vill... Jag vill göra den mysig så jag verkligen trivs med allt från snygga lampor till små mysiga ljushållare.
Jag deltar med två lotter
Mvh Sabina
Sabina__83@hotmail.com

Anonym sa...

ps: jag deltar med 2 lotter

s_w_343@hotmail.com

Elin sa...

Detta vore ju helt fantastiskt att få vinna ett bidrag till mitt kommande köksprojekt, där allt ska prydas med vackra ting! Även unika möbler står på önskelistan...

Ps. deltar med en extralott genom facebook

elinlarsson100@hotmail.com

Anonym sa...

Vi inreder vår nya lägenhet i shabby chic så vi letar efter allt som kan skapa stilen på ett kick!

Videkisse@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle vilja få in lite mys och harmoni i vårat sovrum! Lite kuddar, plädar, ljus, lyktor som skulle göra hösten till en ännu trevligare årstid! Älskar hösten, det är oftast då jag "boar" in mig för vintern och inreder som mest.
Ni inspirerar mig!

Hälsningar Lena
lenahedin@live.se

Jag delar tävlingen på facebook och deltar då med 2 lotter!

Anonym sa...

Hej :)
Jag älskar små söta enkla ting som gör det där lilla extra i ett hem. Det kan vara spets runt en kruka eller en gullig skyllt på dörrhantaget.Och sedan detta med tända ljus blir man ju så lycklig av. Man blir inspirerad av er och får lust att pyssla och innreda. Hösten är bara mys :)

Jag delar tävlingen på fb och deltar med 2 lotter.

Mvh Ann-Sophie
annsophiesvensson@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Finns mycket som man skulle vilja ha till hemmet, små skyltar är alltid fint. Precis som en lyckta till mitt bord så det kan bli mysigt ljus nu till hösten.
Hälsningar Sarah
bjorkfridh@hotmail.com

linda sa...

Hej :)
Jag skulle så gärna vilja inreda vårat hem men den underbara shabby chic stil som ni har allt med. Med lite spets runt ett ljus som lyser i mörkret är ju bara så härligt nu när det går mot höst och man vill boa in sig. Eller varför inte med lite nya små saker som bara gör det där lilla extra! ni har ju så mycket fint så det kommer ju inte vara nåt problem att inreda mitt hem med saker från er:)

Delar gärna detta på facebook och deltar då med 2 lotter.

Hälsningar
Linda
linda_sedenborg@hotmail.com

Ulrika Engelbrecht sa...

Hej -
varför vill man inte vara med o tävla ?
Vinner ju aldrig men det är kul med tävlingar -
Varför just JAG är den rätta :
Vet att min man skulle vilja glädja mig i höst med denna present / då jag ibland behöver lite extra "att komma bort från vardagen" / shoppa . Jobbar med min gravt funktionshindrade son och detta tar väldigt mycket kraft och tid.
Vill deltaga med så många lotter som möjligt men det väl 2 eftersom jag inte har någon blogg (än)
by the way - härlig blogg & affär du har
Må gott så länge

Anonym sa...

Hej underbara Du;)
Önskar att du kommer hem till mig( Trollhättan) ochhjälper mig styla med fina
Saker från Hjärterum;)
En lott tjohoo;)
tuahjemgaard@hotmail.com

Anonym sa...

Ååååå men du är ju för härlig A-L =o)
Jag vill ju givetvis få chansen till detta!

Nytt överkast, lampor, lyktor, porslin. Listan kan göras lång =o)

Jag deltar med 2 lotter!

Kram Helén
bjurklinth@hotmail.com

Anonym sa...

Hej
Åh va kul med en tävling.Jag länkar på fb.
Det finns ju så mycket fint hos er men några fina nya lampor eller någon ny möbel piggar ju alltid upp.Svårt att välja :-)
mvh Lisette Carlsson

Anonym sa...

Skulle bli så glad att få vinna och handla så vackra saker ifrån er till vårat hem och att ge bort. Lite möbler och vackra ljusstakar, och vackert porslin.

timilarsson@hotmail.com

Anonym sa...

Hej,

En underbar och generös tävling!

Att det finns mängder av vackra ting på Hjärterum är det ingen tvekan om och listan skulle kunna göras lång på saker som skulle kunna förgylla mitt hem - men jag skulle vilja ge min fantastiska dotter chansen att inreda sitt rum, tillsammans med dig istället. Hon har precis fyllt 10 år och längtar efter ett 'nytt' rum.

Vänliga hälsningar,
Pethra
pethra@funkyzebramedia.com

Delar på FB och deltar med 2 lotter.

Caroline sa...

Hej!
Har precis flyttat hemmifrån, så har inte mycket till varken möbler eller inredning. Har heller inget heltidsjobb så har svårt att spara ihop till inredning och dylikt. Jag älskar den stilen ni har på hjärterum och jag älskar inredning och ha det fint hemma hos mig :) därför skulle det vara gryymt att få ett presentkort på tretusen kronor(!!!!) hos er så jag kan börja inreda min första lägenhet :D

Deltar med två lotter :)

Mail: Caroline__202@hotmail.com

Med vänliga hälsningar Caroline

Anonym sa...

En underbar butik som man inte får missa! En tripp till Göteborg utan ett stopp hos er går inte! I mitt lilla hem i småland skulle jag mer än gärna förändra med ett gäng härliga nya kuddar till soffan! Nytt porslin är inte heller helt fel och nått man inte får missa hos er är den underbara julen!!!
Mvh
Susanna

1978.sanna@gmail.com

Marie sa...

Hej har under sommaren renoverat hemma och önskar nu nya lampor och en stor fin köksklocka.

Hälsningar Marie

marie.gustafsson@hotmail.se

Anonym sa...

vad superkul vilken generös utlottning jag har handlat en hel del genom åren på hjärterum för ca 2 år sen hadde ni till höger när man kom in genom dörren ett helt underbart franskt skåp med tre glasdörrar som har stått högt upp på min önskelista tyvärr är det sålt,men skulle jag vinna priset skulle jag spendera det till jul jag brukar sitta med spänning och vänta in bilder på bloggen till advent och det skulle vara en dröm att få gå och botanisera bland allt fint som ni brukar ha till jul jag har en lott så nu får jag hoppas jag har turen med mig jag har aldrig hoppas så mycket på en vinst som nu
kram Helene

azalean sa...

Håller på att inreda vårt paradis, så där fattas mycket. Förvaringsmöbel är de jag först tänker på. Men så mycket fint de finns på Hjärterum, är de inte svårt att få ett hem vackert.
Två lotter för mig tack!
/Kram Anita

Anonym sa...

Åh, jag vill vara med! Vårt nyrenoverade vardagsrum skulle må toppen av detaljer från er, så som lampor, kuddar, tyger, ja det mesta! Jag delar på fb så två lotter har jag!
Hälsn Linda
linda_17c@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Vilken fantastisk tävling - jag vill gärna vara med! Önskelistan kan bli hur lång som helst men jag inser snabbt att det mest akuta hos oss är vårt sovrum! Vi byggde det så sent som i vintras med öppet upp i nock, bjälkar i taket och fina väggar ... men där tog ork och idéer slut så nu ekar det rätt tomt. Överst på önskelistan står därför fin belysning, ett fint skåp med fina dörrar + lite lyktor och annat höstmys.

1 lott tack.

Många hälsingar från Kristine i Bollnäs
kristine@lenninge.se

Anonym sa...

Om jag vinner ska jag frossa i skålar, tallrikar och dukningsdetaljer så vi kan ha många mysiga höstbjudningar!

Jag deltar med 2 lotter.

Hälsningar Emma
emma.g.olsson@gmail.com
www.bodanaset.blogspot.com

Sweet Passion sa...

Oj vilken generös tävling,vill definitivt ta chansen att tävla om detta underbara pris.Att få välja fritt i en butik är som ett barn får välja fritt i en godisbutik.Man har leende på läpparna och springer in.Skulle jag göra om ja vinner.
Jag skulle faktiskt köpa en kökslampa då jag inte har någon,och snart kommer vintern och mörkt lär det bli här.Skulle köpa en pläd så jag och min son kan mysa och värma oss.dem fluffiga kuddarna skulle få gärna dekorera soffan.Ljusstakar för ännu mer mys mys.Och annat smått och gott.
Mvh Simone
smulansbakblogg@hotmail.com

Anonym sa...

Jag skulle köpa lampor och ljus för att mysa till hösten lite. Eller kanske något fint till köket. Tack för en inspirerande blogg! Jag bidrar med två lotter då jag har lagt upp på min fb oxå.
Mvh Titti
peter.titti@live.se

Anonym sa...

Vi ska gifta oss 11.11.11 och behöver MASSOR med härligt romantiska dekorationer och härliga ljus för att skapa den där ljuvliga romantiska känslan i den mörka novembernatten. Ett presentkort skulle göra massor med romantik för oss. :) Jag deltar med 3 lotter, delar på facebook och min egen blogg. :)
Jenny
fossingboras@hotmail.com
http://fossingsblog.blogspot.com

Anonym sa...

jag skrev i går och har fortfarande en lott men glömde skriva med min mail adress
mvh helene
kaitaipale@hotmail.com

Anonym sa...

Deltar med 1 lott.


Hejsan!
Flyttade i våras in i ett helt nytt läckert hus med stora vackra fönster. Och till hösten behövs det givetvis ett par (minst!) rejäla- fina lampor som lyser upp mörka kvällar! Och sedan massor med ljuslyktor, ljus, doftljus, kuddar och en och annan mysig pläd!
kram på er





maria_siggelin@hotmail.com

Anonym sa...

Nu när hösten smyger på
är det mycket nytt man vill inreda då
Förhoppningsvis blir det flytt till ny lya
o då är det många saker man vill ha nya!
Tänk att man då kan få tävla om ett presentkort
å bland underbar inredning shopa loss
Då skulle gläjden inte gå att ta miste på förstås!

Jag delar på FB så jag deltar med två lotter.

asaljungberg@home.se

Anonym sa...

Självklart vill jag vara med i denna fantastiska tävling. Jag skulle köpa kakformar, skålar, burkar mm till höstens bak och skörd.

Delar på FB och deltar med två lotter.

tarja_1965@hotmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja ha ljuslyktor, formar från Ib Laursen, finns massa fint som jag skulle vilja ha! Lampor till fönstren!

Jag delar på FB och deltar med två lotter

johannak18@yahoo.com

Anonym sa...

Härlig tävling, jag skulle vilja ha "allt" från PIP man blir så glad av deras saker !! Jag har en lott. christina.brolin@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!

Vill absolut inte missa eran tävling! Om jag vinner kommer jag förnya mitt kök med nya skålar, härliga textilier inte svårt att hitta fina saker i eran underbara affär!
Jag tar två lotter, har delat på Fb.
desiree.zeybrandt@hotmail.se

Anonym sa...

Klart att jag vill vara med och tävla! Skulle gärna skaffa nya lampor att ha ovanför köksbordet, ett sideboard i vitt till vardagsrummet och fina blomstergrupper. För att inte glömma en massa nytt julpynt för det är väääldigt mycket halmgrejer i min samling och de är jag sååå trött på!!!

Håller tummar och tår för en vinst med min lott (1 st)!!!
Ylva
ylvfremilalo@telia.com

Anonym sa...

Hej!
Jag bor uppe i Östersund och jag har följt den här bloggen ett tag nu och blir väldigt inspirerad av allt! Jag ska nu i september ner till min vännina i Varberg och har sagt åt henne att vi måste åka till Borås för där finns världens finaste butik!! Det vore hur roligt som helst att få åka hem till dom jämtländska fjällen med bilen full med saker från er butik och få fortsätta inreda mitt hus här hemma. Mvh/ Sara från Östersund
Jag har en lott,
s_16feb@hotmail.com

Anonym sa...

Renoverar och renoverar... Aldrig blir det färdigt. Åker till er och får mycket inspiration, många gånger åker det med en liten detalj hem. Drömmer mig bort om alla fina detaljer som finns, men ej fått följa med hem.. Presentkortet skulle göra susen... Kram Anna
stina.familj@telia.com
En lott tar jag.

Anonym sa...

Vill gärna delta i denna fantastiska tävling! Vårt nästa projekt är hallen och där kommer det behövas lampor, spelgar och textilier.
Presentkortet skulle sitta fint!!
Jag deltar med två lotter för självklart delar jag på FB....Lena
lena.e.nilsson@bornet.net

Anonym sa...

Hej på er alla!
har nog det mesta jag vill ha...:-) men dagens ilandsproblem... Önskar mig nya bakformar så jag kan baka fredagsfika varje vecka!
P.S ni på hjärterum är alltför söta...Kram på er! Delat på fb, = 2 lotter :-)
kristin.m.persson@gmail.com

Anonym sa...

Skulle nog kunna tänka mig det mesta i er butik , men nu när hösten verkar vara på väg så skulle lite mysiga ljuslyktor pigga upp :-) Delat på FB = 2 lotter .....
emma.baster@telia.com

Annika sa...

Vad skulle man inte göra för att få turen att vinna hos er;-)Jag ÄLSKAR hösten/vinter när mörket faller på. Man känner hur värmen stiger i kroppen av ro & att alla måsten rinner ur kroppen i tackt med mörkret! Att få krypa upp i soffan med myskläder,tofflor,inrednings tidning & en kropp varm kaffe eller te.Så skulle jag vinna detta fina pris, så vet jag precis vad jag skall köpa:-) Har länge ÖNSKAT mig en kopp/mugg ställning som finns hos er!... Och att sedan få fylla den med många olika härliga muggar i olika färger och former skulla vara UNDERBART :-)
Vill gärna ha 3 lotter, så ni finns med i min blogg & på FB.
annikasandstrm@gmail.com

Sara sa...

Å vad roligt det vore att vinna, ni har ju såååå mycket fint! Vi håller just nu på att piffa upp vårt kök och jag har spanat på både tallrikshylla och porslin hos er.
Jag vill gärna ha två lotter så jag har även delat på Facebook.
sara.fromo@telia.com

Anonym sa...

Jag skulle behöva några mysiga lampor till vårt vardagsrum nu när hösten närmar sig så man kan sitta inne och mysa =)

Jag tar en lott

katarina79@gmail.com

Linn sa...

Det finns inget som får mig så pigg o glad efter en lång höstmörk arbetsdag som färg o ljus så jag skulle hemskt gärna vilja piffa upp mitt hem med inredning från mitt favvo märke Pip design och härliga doftljus för att mysa till vardagen lite extra.

Jag håller tummarna att min önskan faller in med er hjälp och två lotter
linn.ahlbs@gmail.com

Kram

Kristina Gustafsson sa...

Hej!

Jag och min man har precis köpt ett hus (äntligen!)så det är mycket som behövs, alltifrån köksporslin till mattor, lampor och möbler. Så att vinna vore en hjälp på vägen :)

Tävlar med två lotter, delat på facebook.

kkullgraf@hotmail.com

Roligt med tävling förresten, hoppas det kommer flera!
Kram

Anonym sa...

Hemmet fyllt av lugn och ro,
en önskan i varje hjärta bo.
Dagen fylld av skratt & bus,
blir till stilla lugn med tända ljus.
Bland dammtussar, änglar och hjärtan på tråd,
önskar jag mig Hjärterums goda råd...

tävlar med en lott!

n.ivan@hotmail.com

Laura sa...

Finns det Hjärterum så finns det Stjärterum!
Nu har vi massa tomma rum att fylla, så om vi vann så skulle vi
använda pengen till lite konsultation eller ett startkapital på drömbordet till matsalen.

Deltager med tre lotter, har fb och bloggat och kommenterat ;)

Kram tjejer från Pia L
pia.luokkanen@gmail.com

Villa Solberga sa...

oj vilken ljuvlig tävling.
Jag skulle göra hemmet höstmysigt med ljusstakar (gjutjärn i olika storlekar och färger), lyktor, ljus och blommor. Plädar och kuddar står också högt på önskelistan.
Jag deltar med 3 lotter, har delat med mig på fb och lagt in tävlingen på bloggen.

Kram Jenny

Marika sa...

Jag deltar med TRE LOTTER! =)

Eftersom jag är nybliven sambo med världens mest underbara kille, så pågår sökandet efter den perfekta inredningen för fullt. Vår lägenhet är en ljuv lantligt inspirerad tvåa med vackert trägolv. Flera gånger i veckan brukar jag kika in hos er på Hjärterum för att både handla och få idéer och inspiration. Just den vackra Pip-serien och de fina glasdekorationerna (skålar, kupor, vaser...) skulle göra mitt hem komplett! Och för att inte tala om IB Laursens sköna serie...

Kram! Marika

Annika sa...

Hallå!!!!
Jag skulle ta dig hit så vi kunde spåna i mina butiker för du är ju min guru;))))
Kram Annika

Anonym sa...

Hej ni underbara! Jag jobbar på en dagvårdsavdelning där människor med blodsjukdomar kommer och får behandlingar med cellgifter. Om jag vann skulle jag använda 2000 kr till att köpa vackra saker så de får uppleva något fint medan de får sina behandlingar och inte bara ful landstingsinredning. För resterande pengar skulle jag köpa ett vackert höstarrangemang att välkomna mina gäster med. Kram från Karin!
anglajord@gmail.com

Anonym sa...

Sommarvindar övergår till lövfällning. Då önskar jag att få bjuda mina kära vänner på middag. Jag har i mina tankar ett vackert uppdukat långbord med stadiga gjutgärnsljusstakar med levande ljus, ljuvligt porslin i romantisk-stil med vågiga kanter, och bordet skall vara dekorerat med nedfallna löv i alla höstens mysiga färger. Jag önskar därför att få vinna denna fantastiska tävling för att få min önskan i uppfyllelse.

Vänliga hälsningar
Lovisa

En lott.

Lovisaellenelisabethknutsson@gmail.com

Anonym sa...

Godkväll...
Sticker inte under stolen med att jag absolut gärna vill vinna,men om jag vinner då skulle jag inte behålla vinsten själv utan ge bort den till den mest fantastiska person i mitt liv,min underbara mamma <3 Hon gör så mycket för mig och mina pojkar. Efter en lång tid av tråkigheter har hon nu funnit kärlek & tillit igen,i ett mysigt litet hus på landet hon nu bor och som ett TACK till henne för allt hon gör för oss så skulle detta presentkort passa för då kan hon inreda med lite nya vackra saker som ett startskott i det "nya" livet
(Tävlar med 2 lotter,delar på fb)
Mvh Ida
blomsterida@live.se

Tina sa...

HEJ! Jag skulle vilja köpa saker som gör min vardag lite roligar, som tex nya koppar, tallrikar och varför inte roliga baktillbehörigheter? Och givetvis något som lyser upp i höstmörkret, ljuslyktor.

Jag deltar med 3 lotter. Lagt till på FB och min blogg

Tina
caj112@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Jag vill vinna så jag kan inreda våran övervåning som nu är klar (äntligen). Soffa finns men jag behöver lite små saker för att piffa till det.

Jag deltar med 2 lotter.

Mvh Josefin
josefinlemburg@spray.se

Anonym sa...

Hej!

Skulle göra min sambo lycklig med ett bidrag som detta till vår nya lägenhet, som gärna allt ska komma ifrån er. Vi har stora projekt på gång, så bättre kan det inte bli. Gärna någon möbel, och inredning till köket som står på tur

Ps. Jag deltar med två lotter, genom min blogg

http://nakenochskitsur.blogg.se/2011/august/tavling-1.html

jhgberg@gmail.com

Anonym sa...

Hej!
Oj, detta kan man ju inte bara missa och vara med i : )
Om jag vann skulle jag vilja köpa nya kuddar, o filtar.
Jag tar en lott!
Mvh Lotta
lottis.st@hotmail.com

Anonym sa...

mormor,farmor är jag, som har det mesta. I mitt hjärterum bor fyra underbara barnbarn som gärna era möbler i sitt rum vill testa!

jag tävlar med en lott.
skulle jag vinna, så skulle jag dela upp mitt presentkort och ge bort till mina barn och barnbarn som jag vet att alla gillar er butik!

/ ilona ( ilona57@hotmail.se)

Linda sa...

Jag skulle behöva bunkra upp med både fina ljushållare och mysiga lampor inför hösten. Jag är hemskt gärna med och tävlar om ett presentkort.

Anonym sa...

Jag skulle vilja överraska min flickvän med en extra budget för att göra det höstfint hemma hos oss!

Jag deltar med en lott.

Linus@brimstedt.se

Anonym sa...

Har varit på resa och tog ett stopp i er affär under sommaren, blev så förtjust i allt fint! Gör gärna stopp en gång till på resa till mina två pojkar i Göteborg.
Hälsningar östgötska

sanna.hasse@telia.com

bl0ndi3_16@hotmail.com sa...

jeg tar 2 lodd :)

Linda sa...

Självklart vill även jag vara med och tävla om ett presentkort på hjärterum.
Vi har byggt ett uterum, som nu behöver mysas till lite inför hösten med skåp, massa ljus, ljusstakar, lampor och annat smått och gott!

Jag deltar med 3 lotter! Bloggat om tävlingen och delar på FB.

Linda

ekeborg.blogspot.com
ekeborg@live.se

saga sa...

Åh vilken underbar tävling! Skulle gott kunna tänka mig precis vad som från hjärterum. Allra helst fylla på hemmet med underbart porslin :) deltar med tre lotter. Länkar, och fejsbookar. Mvh Satu (utass@hotmail.com)

Anonym sa...

Åhh ja skulle vilja inreda vår sons rum :)

//Katarina (k_l_l_20@hotmail.com)

Anonym sa...

Hej! Vi bor i ett underbart hus byggt på slutet av 1800-talet och har precis renoverat våran övervåning. Är väldigt nöjd med resultatet men känner att det fattas något. Saknar helt enkelt detaljerna som ger den där lantliga känslan.Var skulle det inte passa bättre att finna detta än i er fantastiska butik.
Jag deltar med två lotter, delar detta på Fb.
kristina_wiren@hotmail.com

Anonym sa...

Vi som inte hittar i Borås, fick åka en stund på enkelriktade gator innan vi kom fram till er affär, men min fru vill gärna besöka er igen, och ett presentkort skulle vara en bra anledning till det och väl värt ett par timmars bilresa. Jag deltar med en lott.
Maken

hans.jonsson@snf.se

Ljuva Drömmar sa...

Oj, detta höll jag på att missa...hemska tanke.
Jag skulle gärna köpa några lampfötter eller ljusstakar eller porslin eller en liten möbel eller.....det skulle INTE vara några problem att handla upp de pengarna.

Jag länkar och tipsar så jag tar tre lotter och håller tummarna.

Kram Maria

Anonym sa...

Oj så mkt härliga grejer!
Några mysiga ljusstakar skulle jag vilja ha som lyser upp i höstmörkret, och en rejäl stor bunke till sallader, degar mm.Skulle inte ha ngr som helst problem med att hitta underbara små gåbortpresenter hos er!!
Jag deltar med två lotter.
annalena@tessingatan. se

Anonym sa...

Söker du efter brådskande ekonomisk hjälp eller snabba lån?

Om ja, kontakta den mycket säkra och legitima privata långivaren som jag har arbetat med tidigare.

Han heter Mr Green och hans e-postkontakt är greenfinance247@gmail.com

Du kan också skicka honom whatsapp-meddelande via +17243828037.

Han erbjuder lån till 2% ränta.

Tack.