onsdag 19 september 2012

Det händer grejer...

 
 Hösten är här...och visst är det skönt...man längtar nästan tills färgerna är som dessa när man kollar ut.
Hittade så fina bilder på höstdukningar, enkelt men ändå så fint. Bara att gå ut och plocka löv till helgens dukning.
 

 
 tyckte denna lilla detaljen var så otroligt fin, bordsplacering eller ett personligt brev till varje gäst.Idag har varit en blandad dag...den började inte så bra precis. Som ni säkert redan vet så grejar vi för fullt i butiken...så lite kaos är det allt hos oss...organiserat kaos som vi brukar säga. 
Vi skulle ta upp vår ögonsten som äntligen skulle få flytta upp, den har faktiskt väntat på sin tur ända sen i våras. Vi var så förväntansfulla, och det första vi möter oss av är att taket är för lågt eller om man vill, möbeln som vi älskar är för hög. Efter mycket fix och trix fick vi äntligen in denna stora koloss på 
3 m X 2,10m. Efter lite ommöblering och besök av vår elektriker igen fick den sin plats tillslut,
 och det blev jätte bra. Så nu är den första delen nästan färdig i butiken.
det händer grejer...
och kommentarerna vi har hört idag är, 
vad stort det känns!
och det är vi supernöjda med.
  

Idag har det också kommit upp lite roliga citat av vår Stina på väggarna, hon berättar säkert mer på torsdag. Många fina Patchwork mattor finns också nu att beskåda hos oss. Och fin fina koffertar som passar perfekt till vår nya tapet. 
Och ni som har tyckt att det har varit lite inredning hos oss det sista, kan jag lova att det kommer att bli fullt av det också, flera leverantörer som inte kommit än och det är fortfarande fullt i källaren.
Smycken. ljuslyktor, kuddar, lampor,knoppar och fin fina antika möbler har fått nya platser i butiken idag, så är ni nyfikna så välkomna in!
 
Några inspirationsbilder att vila ögonen på i den rustika industriella stilen. 
Vilken bild är er favorit?
Kram Lina

Inga kommentarer: