tisdag 4 september 2012

krogfix...

Hej hopp!

Nyss hemkommen från en av Borås "kommande" läckraste ställe...nämligen den krogen som vi just nu håller på och inreder. Det är helt galet roligt. Tyvärr så kan jag inte avslöja så mkt mer än att stilen blir industriell, Och jag lovar det är inte likt något annat, inga ordinära restaurangmöbler iaf....ååh nu har jag nästan sagt för mkt. Ni får hålla er till tåls några veckor till. 

Känslan kom fram ikväll när vi fick möblerna på plats...och det var precis den känslan som infann sig som vi vill ha. Visst är det skönt när allt faller på plats...vi ville knappt gå hem...fast våra ryggar ville kan jag lova:) Några inspirationsbilder följer så ni får lite känsla av vad som komma skall...


Den vackra fåtöljen som ni ser i bakgrunden kommer från artwood och säljs nu till halva priset hos oss...kom in och prov sitt vet ja.

Över till butiken...där får man inte lika mkt inspiration just nu...där är det rea kan jag lova...och galet billiga priser. För er som vill fynda kör vi rean denna veckan också. Lördag är sista dagen så nu gäller det att passa på. Nästa vecka börjar vi att förbereda hösten. 

Priserna är ännu mer nedsatta nu och det finns riktigt fina godbitar kvar...nästan osannoligt billigt...

Några av godbitarna ser ni här.

 Vackert matbord med 6 st fina stolar från miljögården nu endast 5000 kr.

 Otroligt fin lampfot nu endast 600 kr

 fattar inte att dessa gjutjärnsljusstakar (fast vita) inte fått följa med någon hem nu från 250 kr

 fint notställ nu endast 500 kr

 gammal antik pall

och läckra stolar i svart plåt nu 4 st för 2500 kr

och all textil ger vi nu er 75 % rabatt på. Flera fina överkast, plädar och kuddar kvar till fyndpriser. och ni har väl inte missat att alla våra plagg från garderoben bara kostar 200 kr nu.

Och ni som är sugna på höstnyheter från garderoben har jag nu idag faktiskt plockat fram en del, men självklart då till ord.pris. 

Hoppas att vi ses i butiken!

Kram Lina

2 kommentarer:

Anonym sa...

snälla kan ni inte lägga upp bilder på överkast,letar efter ett grått eller duvblågrått i sammet,sätter mig i bilen och åker till affären direkt då,bor ca 3 timmar ifrån borås,er blogg o affär är jättefin

Hjärterum sa...

hej..maila oss gärna på info@hjarterm.net så kan vi hjälpa dig den vägen mvh ann-louise