tisdag 25 september 2012

vackra ting har anlänt...

Efter några hektiska veckor med höstfix i butiken och krogbygge...börjar allt nu ta form. 
Så skön känsla att komma till butiken på morgonen och allt känns tipp topp, känna att man kan fokusera helt och håller på er härliga kunder. Fantastiskt roligt att ni också verkar tycka att vi har lyckats med höststämningen i butiken.

Nu är de här de fantastiska närproducerade och ekologiska produkterna från lilla bruket i Varberg här...jag bara älskar deras förpackningar, och innehållet också för den delen. Vi har satt in deras tvål och lotion i provrummet som test, och jag kan lova att alla kommer ut med ett leende på läpparna. Vilken lyx att få ha dessa i badrummet...
 kom in och botanisera bland härliga dofter bland doftljus, tvål och lotion m.m....
 
 Idag har än mer roliga produkter packats upp och fått nya platser i butiken, vi fick en hel pall från vår favorit Olsson & Jensen. Gå in på deras hemsida och njut vet ja. www.olssonjensen.com 

Deras lampor är bara helt underbara. Stora, rejäla och unika i sin enkelhet. Stora lyktor har också packats upp och de i koppar...visst är man konstig, för några år sedan ville jag inte se koppar, men nu gillar jag det skarpt...tur att man kan ändra sig. Vad tycker ni om koppar?

denna vackra lykta i koppar 995 kr
vackra handgjorda fat stor 569kr mellan 398kr litet 198kr

vackra canvaskuddar

sammetskudde i rutmönster 398kr
vacker robust trälampa i svart trä, har kommit två olika modeller idag, en hög och denna lite lägre.

 Världens vackraste lampa, tänk vilket arbete som ligger bakom. Visst är det kul när det är detaljer på sakerna...det är detaljerna som gör det.

 Vackra kyrkoljusstakar i olika höjder och modeller, både för blockljus och rustikljus från 795kr

Imorgon väntar ännu en spännande dag, då kommer nämligen fotografen till butiken och ska ta massor av fina bilder till kommande annonser och till vårt portfolio på saker vi gör...kul att även få proffsiga bilder ibland. Inte nog med det så vankas det Kurs på vuxenskolan i morgonkväll för heminredningstokiga...alltid lika roligt.

God natt på er
Hoppas vi ses imorgon!
Kram LinaInga kommentarer: