tisdag 7 oktober 2014

Mera nytt...

Gokväll!!!

Ni som hälsat på oss i butiken igår och idag, vet att nu fylls det på med massor av nyheter...både saker som har kommit igen som redan har tagit slut och även massor av ny fin inredning. Ni som tycker att det har varit lite tomt på en del hyllor innan, kan jag lova att nu är butiken "tipp topp" som vår chef brukar säga.  
8 pall från Madame Stoltz kom igår och jag vet att tjejerna fått ännu mera idag. 

Ljuslyktor i mängder, både svarta, koppar, mässing och guld finns nu att förgylla höstmörkret med. Marmor av alla de slag finns också, skärbrädor, tvålpumpar, brickor, underlägg ja allt för att få till en härlig känsla i köket. Korgar har aldrig varit så hett som denna höst...vi har fått in i både stål, korg och flätat. I marmor har även så kallade serveringsvagnar kommit...ursnygga om ni frågar mig.

 underbara stolar som finns i butik nu

 skärbrädor i alla de former och storlekar...perfekt som uppläggningsfat.

 Koppar, mässing och guld...

 snygg förvaringskorg, perfekt för höstens alla mössor och halsdukar

 satsbord med marmorskiva och ett gäng med ljuslyktor...


 flera olika detaljer i svart marmor har också kommit in.

Igår anlände även 4 vagnar med otroligt vackra blomster, både inne och ute växter, gröna och blommande, ananas och pumpor, ja vad mer kan man önska.

Den växt som slår högst i höst är nog kaktusen...i butiken nu har vi nog ett tjugotal, allt från de små till jätte jätte stora. Kaktusen är en väldigt tålig växt som jag tror att den med de minst gröna fingrarna även klarar av och skulle ni mot förmodan inte tro på det, finns även dessa små godingar, sticks lika mycket som en äkta, men behöver inte alls något vatten!!!


Bra va?

Ha en fortsatt bra tisdagkväll!

Kram Lina

Inga kommentarer: