fredag 29 oktober 2010

Idag var det dax för den årliga antikmässan på Åhaga jag och hundratals till stod redo när de slog upp dörrarna kl 12..
jag själv sökte mig snabbt till en viss monter som jag visste skulle ha saker som skulle tilltala mig.. och mkt riktigt det blev massa tolixstolar, gammal träsoffa, vin backar och en urläcker gammal industrilampa... mina närmaste vänner kallar det junkmässa...=) och för mig är det himmelriket.. att man kan tycka så olika..blir helt skogstokigt lycklig av alla gamla vackra saker!!!

Denna vackra träsoffa köpte jag in för ett kommande projekt....

Blev lite sugen på denna "strippade" napoleon fotölj... vi får se om den ä kvar på söndag när jag ska hämta mina saker....

jisses riktigt vackert skåp men kräver sin plats.. och även sin plånbok för 45 000kr får man hosta upp om man vill ha det... men då ingick hemkörning...=)

Dessa urläckra tolix köpte jag oxå för ett kommande projekt.... vet inte om ni sett de gamla tolixstolarna vi har från 30 talet som är numrerade..som vi tar 3395kr/st fanns oxå att köpa på mässan för 3500kr/st och man behövde köpa alla 6 som de hade... handlarn påpekade att de säljer likadana på Nk i Stockholm för 6200kr/st så ja varmt välkomna till oss och fynda..=)
nedan lite blider från mässan.. väl värt ett besök!!...
Njut nu av en skön fredagkväll... så hoppas jag att jag får se er i butiken imorgon... kvällskramar så länge...

Inga kommentarer: