fredag 1 oktober 2010

Ändrade planer!!! vi kör sista REA dag imorgon lördag, i båda butikerna.. så ytterligare en dag till att få fynda massa fint...
Anledningen är att vi har inte hunnit få alla saker som vi planerat in, mkt kommer på mån och tisdag... så nu håller vi istället stängt sön-ons och öppnar på torsdag kl 10.00 lovar att det inte blir flera ändringar!...=)

Nyhet för hösten blir att ni kommer finna Tolix stolar på Hjärterum men endast gamla! återigen de nytillverkade kan inte i närheten mätas med de gamla..dessa nedan från 30talet..
På Hjärterum kommer ni finna dem i färgen nedan samt vita och rost och grå...
På Ränder flyttar alla färglada Tolixstolar in....


Olsen & jensen hade idag auktion på sin hemsida och jag kammade hem alla 10 möbler jag önskade...=) massa fina franska skåp, matsalsbord och övriga vackra möbler.. allt finns att se på torsdag...

Sen får vi fInbesök från en kontakt jag har i danmark som oxå kommer med massa vackra gamla föremål bla flaskstativet nedan, fågelburar, tolixstolar och massa annat galet fint!!Maffigt matsalsbord 3m långt, får plats att bjuda hemma massa goa vänner till middag...


Hjälp oss nu att de tömma det sista imorgon... och skriv upp torsdag höstmys hos oss töser på Hjärterum i almenackan!! kram på er alla ha en riktigt härlig helg.....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Måste bara säga att ni är lite fula när ni säger att det är 50-70% på allt.. var nere i fredags och det stämde ju inte alls...
Var hos er även första rea dagen och när jag kom hem så såg jag att ni tagit bara 25% rabatt på saker som var 50% på.. Nästan varje gång jag handlar på Hjärterum tar ni mer betalt än vad saker kostar, gäller att ha koll!! Kan ju inte vara en engångsföreteelse när det drabbat mig typ 6 ggr på ett år!
Bara lite för er att tänka på =)

Hjärterum sa...

Gokväll "Anonym"

Vi Töser på Hjärterum tar mer än gärna emot kritik.. så vi kan bli så bra som det bara går.

Men måster erkänna att när kritiken levereras på detta sätt och anonymt känns tråkigt & olustigt!

I Borås Tidning i onsdag så står det i vår annons.. slutspurt rea 50-70% samt röd prislapp gäller på möbler!

Då vi inte har samma marginaler på möbler som övrigt sortiment.. hade vi 30-80% på möbler beroende på leverantör och möblens skick!

Men kan garantera att förutom 5 möbler som var 30% på så var alla övriga tusentals saker & möbler minst 50% på!

Sen ber jag om ursäkt om du har läst mitt inlägg här på bloggen där jag upplyser om 50-70% men glömmer nämna att det i möbelväg finns undantag där det endast är 30% Ledsen för detta!

Sen att Ni antyder att vi ska medvetet ta mer betalt för våra varor än vad de igentligen kostar gör mig riktigt ledsen!

Kan återigen garantera att det absolut inte under några som helst omständigheter skulle göras medvetet!
Och har du råkat ut för detta 6 gånger på ett år, så ja då har vi ju uppriktigt problem! ska förmedla detta till mina töser att skärpning ska ske! och tar för givet att du dessa 6 gånger har återkommit till oss så vi har kunnat ställa allt till rätta!
Hade Ni inte valt att vara anonym så hade jag sett till att vi kompenserat dig för allt besvär!

Vi på Hjärterum vill vara ett självklart val när det gäller inredning & blommor samt konsultation inom dessa områden.. och att detta förmedlas med kunnighet och personlighet.
och för att vara detta behöver vi från Er kunder få höra våra fel & brister så vi kan göra allt för att rätta till detta.
Men skulle verkligen uppskatta om kritiken levereras "seriöst"

Gokväll så länge Mvh Ann-louise

Anonym sa...

Jag är av motsatt åsikt! Jag har alltid blivit positivt överraskad av vad jag fått betala i kassan. Så mycket fint till så bra fyndpriser. Fortsätt i samma anda!! För övrigt så är det en mycket inspirerande blogg, jag har fått otroligt mycket inspiration från Hjärterum genom åren.

/Birgitta Andersson, Ulricehamn

Hjärterum sa...

Tusen tack för din kommentar och dina komplimanger Birgitta det värmer verkligen!!
kram Ann-louise