lördag 27 mars 2010

Bloggrabatt!!!

Känner mig generös så enbart för Er som läser vår blogg.. Får ni här ett litet specialerbjudande..Besöker ni oss imorgon på Mässan och säger Bloggrabatt så ger vi er 30% på allt ni handlar gäller både i Hjärterums & Ränder & Trenders monter... Undantag våra möbler.. Men tillfälle att fynda massa vackert nytt som inte ens hunnit fram i butiken.....Ja ja kanske inte enbart generös, beror lite oxå på att det blir lite mindre att släpa hem imorgon kväll.... =) men ovasett så ä de ju ett kanon erbjudande..... så varmt välkomna...=)

Ikväll bjuder jag på lite bilder från Ränder & Trenders monter... Som ni märker så kompenserar vi all färg som vi inte har på Hjärterum hos Ränder istället... Här är det galet färglatt.. Man blir bara så glad av alla härliga färger.. Läckra mattor från Pappelina, alla kakfat och skålar från jelly bean är ju så juvliga i alla regnbågens färger... Supersnygga frotte handukar från Esprit i matchande färger.. samt mkt prisvärda!!! och sist men absolut inte minst vackra mönster och färger på all textil från Spira.. De är lite av allt det vi bjuder på i Ränders monter...

Så nu hoppas jag att ni tar er en liten uflykt imorgon söndag och besöker oss, lovar att ni kommer gilla det!! Gonatt kära läsare.....=)
Inga kommentarer: