tisdag 4 januari 2011

Igår och halva dagen idag har vi tillbringat i en villa i Dalsjöfors, som blivit totalrenoverad som nu ska ut till försäljning... så har vi fått uppdraget att styla hela huset med möbler & interiör så alla spekulanter ska kunna ta till sig huset på bästa sätt....
Alla möbler och inredningsdetaljer finns att köpa hos oss på Hjärterum eller Ränder!!
denna snygga "hatthylla/paraplyställ" nyhet från pb home 1995kr...


Läcker taklampa från olsen & jensen 2595krvåra egentillverkade tavlor av vår stina... 495kr....

Läckra Espri handdukar finner ni på Ränder.. finns i massa färger,nu oxå 30% då vi har flyttrea.....

Kan man ha för många kuddar i sängen???

Åh vi har fått in en så gossig fåtölj i linnetyg från Miljögården 4295kr om jag inte minns fel...
skrivbordet/kontoret.. här ska man ju ofta prestera & arbeta.. då ä de ju kul att man engagerar sig i inredningen..så det genererar energi... om ni förstår va jag menar...=)även lilla tvättstugan som kanske inte är första rummet man vill lägga den dagliga tiden i.. men nu ä ju det ett måste.. så varför inte göra det till ett litet roligare måste.. allt blir roligare när befinner sig i en vacker miljö....=)

och varför vanliga tråkiga trådsträck... den här ä väl lite skojjig!! går ju även bra att ha som "hatthylla"
självklart en ipal från tivoli audio.. som spelar vackra toner.. till strykningen...
finner ni oxå på Rean på Ränder.. med reservation att det gick en mängder sådana idag på första readagen.. så isåfall ä det nog skynda skynda för att få någon.... finns oxå i massa urläckra färger...

Loveli & Lina glada töser som stylat huset tillsammans med mig....
jisses det ska börjas i tid.. oj va den lilla tös har fått jobba hårt... =) kan meddela mamma & pappa att hon har en framtid att ta över moster skötebarn framöver....=)

ikväll sitter jag och tänker så det knakar bokstavligen!! fick ett jobb idag.. och deadline på måndag morgon då en butik har nyöppning.. allt från golv tapeter och hela inredningen.. tja bygga upp en hel butik.. den ni.. men visst är det roligt med utmaningar det säger vi på Hjärterum inte nej tilll!!! självklart visar jag var och hur resultatet blir...=)

idag har töserna börjat skylta om i butiken.. ena halvan klar.. massa nytt och fint påfyllt.. och nya fräscha växter, bedårande pärlhyacinter och andra söta blommor som hör säsomgen till..

imorgon trettondagsafton har vi öppet som vanligt till 18 men på torsdag håller vi stängt... lediga trodde vi att vi skulle vara fram tills imorse.. så nu har hela skaran ringts in, det blir att vara kreativa och skapa butik till kund....=)

det var lite från vår vardag.. hoppas er vardag oxå förgyller er med härliga ting.....=)

Sen vill jag tacka söta Fru W piffar med prickar... för hennes fina ord om hjärterum igår på hennes blogg... det värmer!!!!

http://www.bloglovin.com/m/2101897/160839112/fb/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRndhbGxlcmJlcnQuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGMjAxMSUyRjAxJTJGaGphcnRlcnVtLmh0bWw=

Inga kommentarer: