torsdag 13 januari 2011


Inspiration.. inspiration i massor.. årets första nummer av Jeanne d arc living finns i butiken & NYHET!! den är på svenska... me like....=) 100ex väntar på att få ett nytt hem...
Det har varit lite torka på inläggen.. men som jag nämde i senaste så fick vi ett jobb som skulle va gjort på fyra dagar.. så det blev alla 4 dagar goa arbetsdagar på 18h vardera.. och nu i vekan har det vart nya projekt utan för butiken.. massa kul jobb är på G som jag lovar visa er....
Ni som besöker stan måste gå förbi Mist mittemot entren till Åhlens.. där har vi förvandlat forooghs Mist butik.. ni som vet hur det såg ut innan kommer förstå vilket jobb vi gjort på endast 4 dagar.. måste få säga att det blev riktigt bra.. mycket nöjd!! få se om jag hinner med att ladda upp lite bilder därifrån senare ikväll... annars kommer det i dagarna.... =)
Va inne i butiken idag.. och Lina & Marie har senaste veckan skyltat om och gjort massa mys, otroligt skönt att veta att även om man inte vart på plats på en vecka så händer det massa ändå.. det vankas vår i butiken!!!....=)

1 kommentar:

Michela sa...

Otroligt vackert på Mist, man får verkligen en känsla av kvinnlighet...
Otroligt fint även på Hjärterum där jag tog några bilder då jag blev så såld av sängen med allt på och bredvid så Lina & Marie har verkligen skapat Hjärterum känsla!
Kram