onsdag 26 oktober 2011

Halloween...

 Hej på er i höstrusket! Idag har varit en riktigt sån dag då man bara vill kura upp i soffan med en god bok o bara mysa hela dan! Men vi töser har haft fullt upp i butiken. Hela förmiddan tog vi emot leveranser o har packat upp o prismärk massor av varor i källarn! Varor som anlände kom bla från Olsson & Jensen, Krasilnikoff, Nyblom & Kollén.

Igår och idag har vi även fixat o donat i butiken och gjort massa mysiga "gå-bort-presenter" vi har fyllt korgar fulla me gosaker, servetter, ljus, blomster, pumpor mm... Passar perfekt till kalaset/festen till helgen eller som födelsedags present eller om man bara vill göra nån gla! =) Kom gärna in o kika på vad vi satt ihop och vi kan självklart även hjälpa er att komponera en alldeles egen blandning. Något som måste rekommenderas är våra salta Rosmarin skorpor, som e sugergoda till maten eller som lite snacks.


 Många gör ju vackra och fantasifulla pumpa dekorationer nu till helgen och Halloween och nåt annat jag ska passa på att tipsa om är att oxo ta till vara på pumpakärnorna och pumpaköttet och tillaga dessa. Fröna e supergoda att salta o torka i ugnen och köttet rostar du i ugnen med en skvätt olivolja och vitlök! Mums!

 Så otroligt vackert runt omkring på våra kyrkogårdar nu när det börjar närma sig Alla helgona. Det både värmer hjärtat och lyser upp i höstmörkret när man ser alla ljusen.. Imorgon börjar vi tillverka vackra och personliga gravdekorationer. Och även här så kan ni självklart komma med beställnngar eller önskemål.

Lite inspiration på vad vi fick från Olsson & Jensen idag... Vackra kuddar i plysh och sammet i många mysiga färger och modeller.

 Massor av fattigmans silver! Ljusstakar, ljuskoppar vaser mm....... Har haft mycket i butiken innan men nu har vi fått påfyllning av favoriterna och många nya modeller oxo.

Denna underbara kudden är min och många andras favorit och har kommit i flera färger 598kr.

 Vackra quiltade överkast med vågkant i tre olika färgen, finns i enkelt 180x260cm och dubbelt 240x260cm.

Ha en fin vecka!
Kram Marie

Inga kommentarer: