fredag 21 oktober 2011

Snart premiär för ny hemsida & webbshop!!!

Tjingeling Goa Fredag

Som Stina nämnde igår så är det grejjer på gång, mitten av november lanserar vi vår webbshop samt ny hemsida!! Så nu är det fullt upp med att förbereda för detta, med fotning, texter, bilder produktinfo & annat..Så snart kan ni sitta där hemma i soffan och beställa hem från hela vårt sortiment. och här kommer ni även kunna beställa en mängd varor som vi inte har chans att visa i butiken, då vi har ont om plats.
 Idag har Stina fotat och Linda har strukit och klätt våra dockor på löpande band.
Nedan får ni lite smakprov på vad vår lilla Garderob erbjuder, tanken med vår garderob är inte att du ska kunna finna hela Er Garderob hos oss. Men kunna komplettera den med några riktigt godingar..

Vacker poncho från Culture finns som synes samt i en vacker grå ton, igår fick vi dem åter i vår garderob.. då de tog slut på en gång första vändan, endast 595kr perfekt nu i höst...
 

Jättesöt blus i ett fantastiskt material med söt spets, finns i mörk mörk grå samt syrenlila från Lisbeth dahl 698kr


Sötaste koftan från Culture med siden band som synes och i ljus grå 599kr.Storfavorit, sammetstunika med luva och fina detaljer.. som en kund sa idag som köpte.."ett plagg jag kommer bo i!!"
finns även i mörk blå, offwhite, & mörk grå och endast 695kr.
 

fina detaljer!!!

Vacker "omlottblus" i ljusgrå från Vintage by fe 595kr

Så fin spetsdetalj på ryggen....

Vintage by fe finns i grått och plommonfärgad.. även här fina detaljer som snörning på ryggen....698kr


Nu tycker jag vi alla kör helg!! och så hoppas vi på sådär riktigt krispigt härligt höstväder.. Linda & Marie hjälper Er i butiken imorgon Lördag 10.00-16.00 varmt välkomna...
Helg kramar så länge...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj man önskar man vore gjord av pengar...så många fina plagg!! :) Hälsn Camilla

Gäddan sa...

Åhhh! Fina kläder!!