tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag!


Vill så här på alla hjärtansdags kväll skicka en stor kram till alla våra kära kunder och bloggläsare. Hoppas att ni har haft en härllig dag med lite extra kärlek. Kanske ni har fått glädje av en blomma, ett extra leende eller allra helst en varm go kram.
 

 Idag har jag packat upp madame stoltz pall, och för er som söker mattor, måste ni komma in till oss. Mattlagret är påfyllt. Trasmattor i många läckra färger nu till våren bland annat pastelliga lila och gröna. 

De underbara trasmattorna i skinn har åter dykt upp. Både i brun och i beige 70x200 cm för 495kr och 140x200 cm för 995kr.finns även att beställa i en fin grå färg. Varför inte blanda och göra ett snyggt mattcollage under matsalsbordet...


 Vår egen favvobyxa från Culture har också dykt upp i en ny snygg färg, beige, perfekt till vår och sommaren endast 599 kr. Tyvärr får det bli en bild på samma byxa fast i en rostfärg istället. För er som gillar denna färg finns det några storlekar kvar till 50 % rabatt.


Bandförrådet är även det fyllt till bredden ...både vackra spetsar och band av sammet och tyll finns för er som är pysselsugna. Varför inte fixa en pysseldag med barnen nu när det är sportlov. Kan lova att det blir en rolig aktivitet.

Många god nattkramar till Er på alla Hjärtans dag

Lina

Inga kommentarer: