måndag 27 februari 2012

Helt Ljuvliga Lollia är tillbaks!!

Tjingeling alla måndagsfirare...

Idag blev jag så lycklig, en mycket efterlängtad leverans kom idag!!
I höstas köpte jag in ett nytt märke för Sverige, Lollia.. fick fantastisk respons av er kunder, och vi fick beställa om och om.. och i Julas tog allt slut... Men nu äntligen mitt favorit märke tillbaks..
De doftar så galet gott och förpackningarna är helt otroligt vackra!!!
Breathe, Imagine, Wish, Calm, In love & relax heter de olika serierna som innehåller parfym, krämer, badsalt, badolja, duschtvål, talk, vackra tvålar & fina doftljus..

"Lollia är en värld av sofistikerade produkter med lyxiga detaljer, oemotståndliga dofter, vackra färger och mönster som är skapad av formgivaren Margot Elena. I Lollias ständigt växande värld finns oändligt med dofter som tillåter dig att finna en doft som verkligen är du!
Varje doftserie har produkter för kropp, dusch & bad samt för hemmet. Doftserierna är perfekt kombinerade men väljer du bland de olika doftserierna är även dessa harmoniserat skapade för att kunna användas tillsammans.
Förutom de olika doftserierna finns även Lollias doftljus i många olika varianter, där varje ljus berättar en egen liten historia. Ta steget in i Lollias värld av elegans och låt ditt vardagliga liv ramas in av klassisk modern och romantisk lyx, för dig och ditt hem!"


Dubbelklicka gärna på bilderna så ser ni bättre & kan läsa om varje doft....
Extra kul är att vi är helt ensamma om denna serie i Borås! Och följer ni Oprah Winfrey så har ni säkert redan hört talas om märket då detta är en av hennes favorit märken...
På fredag finner ni även alla produkter på vår webshop!!

Varmt välkommen in i butiken och dofta loss..... =)

Gokväll
Inga kommentarer: