tisdag 28 februari 2012

God kväll kära bloggisar...

Nu är det nära, både med att våren är här och att vi snart är färdiga med vårt kaos i butiken. I morgon ska det sista fixas och sedan lovar vi att ni ska få mer plats att röra er på.  Idag har nedersta hörnan i butiken blivit "ny" nu möts man av en rosa /lila hörna med massor av underbar textil och massa väldoft. Kom in och dofta vet ja.


I helgen hittade jag de första snödropparna, och visst är det något speciellt. Med några fler dagar som denna med otrolig värme kommer det nog att explodera med alla lökväxter ute, så ut och leta efter vårtecken.

Igår kväll hade jag en riktigt rolig kväll, var ännu en gång i Råda församling och höll föredrag, och det blev publikrekord, fantastiskt roligt. Hoppas att ni som var där, hade lika roligt som jag hade det. 

Idag har vi packat upp mycket nytt roligt från vårt lager i källaren, massor av textil, plädar, kuddar och vackra överkast. Det har även kommit en leverans från olsson & jensen, bland annat nya lampor, en jätte fin betonglampa som tog slut med en gång förra gången den var i butik. Nedan ser ni några fina bilder på lite av alla vackra ting ni kan finna hos oss

 
 älskar Gjutjärnsljusstakarna på denna bild


 
 Flera fina glasklockor finns nu i butik


 en av alla våra fina lampor, denna från olsson & jensen, Sammetsskärmen finns också i många olika färger

Vackra glas i olika färger och former

I eftermiddag var jag också hos ett mysigt par som vann en konsultation av oss på en facebook tävling vi hade i julas. Tack för ett trevlig stund och lycka till med ommöbleringen.

Nu väntar kudden...
Kram Lina

Inga kommentarer: