tisdag 24 april 2012

inlägg från sjuksängen...

Idag blir det ett inlägg från sjuksängen...feber, feber och åter feber. 
Finns det något tråkigare än att vara sjuk. Tur att solen skiner idag så att man blir lite piggare av bara solens strålar som lyser in. Utsikten från fönstret är inte heller helt fel. Ett stort vitt hav av mina favoriter vitsippor. 
 Ja nu händer det verkligen, nu börjar det spira i vår skog, hoppas att det inte är alldeles för långt till träden står ut.


Förra veckan fick vi en ny leverans av underbar keramik från miljögården, deras vackra formar i flera fina färger. Vit, blå, rosa, turkos och mintgrön, ja nu har vi alla inne, så ni som älskar att baka eller ska fixa en present, till konfirmation eler student eller födelsedag är detta ett väldigt bra tips. Endast 198 kronor. Självklart är de ugnsfasta och de går även att köra i diskmaskin och micro, vilket är väldigt bra om ni frågar mig. Vill ni sedan att vi fyller dem med lite läckra bakgrejer fixar vi gärna det också, är väldigt roligt att gå på ett tema när man fixar present. Det brukar också vara väldigt uppskattat från den som får paketet.
formarna i pastellfärgerna rosa, turkos och mintgrön.
Dessa formar har vi hemma i blått och vitt just nu för 69 kronor. Men är ni intresserade av dessa färger tar vi gärna hem dem på beställning

 
Samma sak gäller dessa läckra pajformar. vi har den hemma i blått men är ni intresserade av dessa färger tar vi gärna hem också.Så är ni i behov av någon present eller känner för lite egen lyx i bakvardagen så är ni välkomna in i butiken. Ni glömmer väl inte vår kundkväll på torsdag kväll.   kram Lina                                 
Inga kommentarer: