söndag 1 april 2012

Operation sanering/vårstädning

Härlig Söndag alla fina!!

Har ni haft en go helg? hoppas så!

Här i Sandsjön har operation sanering påbörjats kan jag lova!!!

De senaste 8 månaderna har det bokstavligen talat bara vart jobb,jobb inget utrymme för något annat har det vart..Men nu jäklar ska det bli ändring på detta..

Mitt lilla hem har fått ta stryk kan jag säga, under dessa månader inte så mycket kärlek har det fått.. 
 Och att 5 gangsters nu har bott här i 8 månader gör ju att det inte bara krävs vårstädning utan gått över till operation sanering...

Ni Kattägare vet ju..
Det är hår, kattsand och stök överallt...
Och för att inte prata om kattskit!! då man aldrig är hemma så blir det ju inga sopor..så de 700kr man betalar i kvartalet för sophämtning.. är bara för katt skit! =) hm de får nog bli både ute och inne katter ändå här framme i maj när det har blivit kastrerade allihopa...Visst är det skinande rent och vackert på alla dagens bilder från mitt hem..
Men skenet bedrar kan jag lova..dessa var tagna för 8 månader sedan...=)
Uppe på allt.. har jag bara helt ändrat smak/stil!! från att älskat saker i mängder..får jag nu rent ut sagt panik av alla små saker!!.. så idag har det börjats röjjas kan jag lova!!
Varje hylla, bord,skåp. ja överallt har jag nu börjat packa ner allt överflöd..
Och allt söta står mig upp i halsen..nu ska plåten och det rubusta industriella in..enstaka stora saker ska det va....

Helt plötsligt så inser jag att det blir ett väldigt stort projekt.. något som jag varken har tid eller råd med.. så får väl sansa mig lite..=)


Tvättmaskin och diskmaskin går på högvarv idag.. varenda liten sak åker in i diskmaskin..skinande rent..smidigare än att damma..=)

I köket har alla vackra burkar med diverse ingridienser fått åka i soporna..ni som känner mig vet ju att dessa inte används för flitigt.. så ja bäst föredatum kan ju vart för några års sedan...=)
Spisen ä skinande ren iallafall.. den har ju kanske max används 5 gånger under de tre åren jag bott här..
Ni hör ju det är mycket som behöver förändras kan jag lova...


Inser nog att jag är i en förändringsfas ljust nu..något måste hända!!
Känner ni likadant? är det våren eller varför dessa starka känslor..


Förra veckan bestämde jag mig för att du är det dax för lite ledigt!!! från och med påskdagen och 10 dagar fram då ska jag vara LEDIG!!! ska inte gå utanför tomtgränsen! här ska städas, röjjas, målas snickras.. plocka fram trädgårdsmöbler,plantera självklart varvat med fikapauser, solning och mys i trädgården.. för jag tar förgivet att vädret blir klockrent dessa dagar...Nu när jag fyllde 35 fick jag av mor & far fri arbetskraft 2012! Trädgårdskötsel, snickeri, målning mm..
Haha kan lova att detta ska uttnyttjas... Så pappsen gör dig redo för här ska terass målas, plåt ska upp på väggarna.. allt gammalt spillvirke ska vi göra en rolig vägg av..
och mamsen krukor ska skuras planteras och pyntas och massa mer....

Vad skulle man göra utan sina päron??1?


Va tycker ni ska jag byta ut ovanstående bord mot det galet vackra gröna på 4 meter??
lovar att återkomma vad fröken bestämde sig för....


Killkompisarna har ju kommenterat mitt vackra sovrum.. "inte konstigt att du är singel! inte en kille som skulle känna sig manlig här!!
Ja kanske ska till mig detta oxå! det kanske blir lite förändring här oxå.. måste erkänna att jag ä lite trött på all fattigmanssilver och glansigt guld tyg...

Hm rent virrevarr i hjärnan ljust nu..  förändring förändring..


Så förhoppningsvis efter dessa 10 dagar så är det åter skinande rent i Sandsjön förhoppningsvis lite mindre saker och lite mer industriellt....
Ooch då är det dax för att ta igen allt på det socialaplanet oxå.. behöver jag säga att jag längtar!! denna sommaren ska det minsann grillas och mysas i mängder.!!!


Nä nu åter till skurmoppen.. mina 5 söta nu fullvuxna i storlek familjemedlemmar.. flyr fältet.. ligger och trycker under soffor och bänkar och undrar vad som tusan ä på gång? Matte hemma en hel dag och springandes fram och tillbaks till hög härlig musik....
Dammsugaren är inte poppis kan jag lova....

Massa städkramar så länge...7 kommentarer:

Anonym sa...

har precis börjat göra detsamma har börjat i min matsal målat om väggarna tagit bort alla småsaker är så nöjd men det roliga är min mamma som har frågat flera gånger om jag inte ska mer saker på väggarna eller saker uppe på mina skåp från pb home det brukar du ju ha säger hon vet inte vad hon vill ha sagt (blink) men jag älskart.
kram helene

Lisette sa...

Va fint du har det.Vilket underbart bord.Var har du köpt det?
Lisette

Hjärterum sa...

hej tjejer... bordet finns att köpa hos oss och kommer från Pb home 120bred och 350 som längst med alla bordsskivor.. som minst kan de bli 120/120 sen är det extra vackert tycker jag att det är 8 ben...

Torparlycka sa...

Alltså ditt hem....jag gillar det skarpt!!! Kram A

Torparlycka sa...

Hej igen...glömde fråga, i din bastu har du målat vitt, skulle du kunna ge mig namnet på den färgen? Tack!!

Torparlycka sa...

Du har jättefint, ger mig sån inspiration!!
Jag har även sett att du målat din bastu i vit färg, skulle du kunna tala om för mig vilken färg det är? Vi håller på att själva s bygga bastu och letar med ljus och lykta efter just vit färg till bastu=) Kram A

Hjärterum sa...

god söndag torparlycka.. tack för dina fina komplimanger.. själv leta jag oxå med ljus och lyckta innan jag hittade.. på colorama här i Borås.. Tikkurilas Fråga efter SUPI saunasuoja från K-rauta och färg pigment till det.
denna kan man bryta till vitt, viktigt var att man måla tunna lager åt gången.. i min bastu har jag målat 2 lager..lycka till med din bastu... kram ann-louise