tisdag 22 maj 2012

Blomsterprakt och mumsiga bakelser...

Vilken dag... Första dagen på väldigt väldigt länge som jag äntligen är tillbaka på jobbet...vilken lycka att få träffa er kunder och greja i butiken igen..., ja för idag har det verkligen fixats och donats. 

Nytt vackert handgjort porslin från duktiga Mia på Västergården har fått flytta in hos oss. Den underbara sommarservisen , så ni som har börjat samla på er förra året, är det bara att fortsätta. Fattar inte att hon kan dreja så fina saker, hon är verkligen duktig Mia.

Det som lyfte hela dagen var när vår favorit Orion, kom förbi och lämnade fantastiskt goda Prinsessbakelse bara så där till oss, det är sånt som värmer, så mycket mycket TACK för det. 
Varför tror ni att det var Prinsessbakelser??? Har ni också firat vår lilla prinsessa Estelles Dop? 
Alla sätt att få fika är bra, eller vad tycker ni?


 Visst är lilla mamma värd en blomma på Söndag. 
Vi har fyllt på till bredden med vackra blomster så passa på att komma in till oss och få hjälp med en fin blomma, presenttips eller en plantering kanske.


Stor vacker buskros, som doftar ljuvligt, finns inte så många rosor som sprider doft nu för tiden, men denna gammaldags engelska ros gör det kan jag lova. kom in och dofta. Den passar att sätta direkt i rabatt eller i kruka, är alltså perenn 498 krTomatplanta med massor av körsbärstomater, kan lova att dessa är otroligt söta och goda.


 Favoritpelargonian Appleblossom för 89 kr


Bengtsbo pelargonian är både vacker och prisvärd  39 kr.


 Ljuvligt doftande lavendel för 69 kr, går även att ha i bakning, har ni provat Leilas lavendelskorpor, mums...


Fina vita mini rosor, perfekt att sätta i en fin kopp och överraska mamma på söndags morgonen,
endast 29 kr, är verkligen ett ögongodis.


Bedårande rosa krukrosor 119 kr.

 Välkomna in till oss och njut av all blomsterprakt...
Kram Lina


Inga kommentarer: