tisdag 29 maj 2012

påfyllnad av vackra ting...

Oj, vad kallt det var på morgonen idag, är inte van att ta på jackan nu efter några veckor med strålande solsken, men det är väl bara att hoppas på det bästa, det måste ju komma tillbaka snart igen. 
Många kunder som jag har pratat med idag tycker att det är ganska skönt med lite svalare, så att alla måsten försvinner, vad tycker ni? 
Ja för man vill ju så mycket mer när det är fint väder, det gäller att ta vara på soltimmarna.

Nu har vi fyllt på med massor av nya varor från vår fina leverantör PB home. Vi har packat upp massor av fina gjutjärnsljusstakar, både i svart och i vitt, allt från små till stora. å det bästa med dessa är att ni kan ha dem både ute och inne i och med att det är gjutjärn. Gjutjärn tycker jag är ett fantastiskt material, som bara blir finare när det blir mer äldre och mer nött.Tycker ni liksom jag att det är snyggt att blanda flera olika ljusstakar i olika höjder, kan ni passa på att blanda dessa höga från Pb home med de låga från Affari, som vi fortfarande har 30 % rabatt på, så passa på. 
 I kartongerna låg även dessa godbitar, de underbara glasklockorna på svart träbräda, i olika storlekar. Tycker att det är så fint och dekorativt med glas. Dessa kan man ju också ändra utseende på ganska snabbt, bara att byta ut innehållet. Det kan vara gamla böcker, ihoprullade som här ovan( ta bara bort pärmen på böckerna och rulla ihop dem och knyt ett band runt), sina vackra smycken, finaste tröjan, älsklingsjeansen som man inte kunnat slänga, eller dina high heals, som man inte ens kan gå i.  Lovar att detta blir ett fint blkickfång, funkar i alla hemmets rum.


Har även fått lite påfyllning av textil så ni som vill ha nya kuddar till utemöblerna eller förnya i soffan, så har vi ju även 50% på dessa.

Studenten närmar sig och ni som ska på studentfest, vad passar inte bättre än att ge bort ett vackert uppläggningsfat, eller något annat fint i keramik...vi har flera olika alternativ, och fixar självklart finaste paketet... så varmt välkomna.

Kram Lina
Inga kommentarer: