torsdag 3 maj 2012

Industriell Inspiration..

Godkväll! Vilken härlig veckan det är! Sol och värme och plötsligt så kommer alla människor fram som har hållit sig inomhus i över ett halvår.. Härligt!

Ikväll vill jag bjuda er läsare på Inspiration! Min favorit stil är när det grova industriella flörtar med 50-tal. Mycket naturella material i läder, trä, plåt, koppar och betong är så otroligt vackert tycker jag. Blanda udda ting till något nytt. Så njut och inspireras av lite bilder från Stinas inrednings-drömmar...


 Älskar alla udda stolar! Man borde börja samla på sig när man hittar godbitar..
En sådan enkel sak som att använda gamla koppar-rör som ljusstakar tycker ja härligt!


Tolix, tolix, tolix, underbara stolar!!Gillar när de "fula" rören framhävs och blir snygga! Befintliga saker kan man med lite känsla försköna..Pallar! Tycker att de liknar knappa.. superfina!


Koppar är trendigt igen och visst är det läckert att ha som detalj i ett kök.. Väldigt snyggt att blanda bruna tränyanser, skapar ett naturligt liv!


Lite siffror eller bokstäver gör alltid ett rum mer personligt! Väldigt dekorativt!Önskar er alla en mysig kväll i sista solskenet för idag! 

Blev du inrednings-sugen!? Kom in till oss så vill vi väldigt gärna hjälpa dig att bolla idéer, visa vacker interiör eller ge ännu mer inspiration till dig..

Kram Stina

Inga kommentarer: