tisdag 1 januari 2013

Rea-start och nyårsfirande...

Gott Nytt År 
 alla goa bloggisar och kunder...

Hoppas att ni har haft en härlig nyårsdag med inte allt för många knop gjorda. Efter en nyårsafton behöver man en slappadag, eller vad säger ni?

Rast lös som jag är, tycker jag att slappadagar utan något speciellt planerat, inte är de allra bästa dagarna, men som sagt ibland behöver man ju bara få vara...

Hur var er Nyårsafton?

Min var så bra som den bara kan vara, god mat, bästa vänner och en trevlig fest. 

Alla i vårt gäng är väldigt intresserade av mat och dryck, så det blir stort fokus på just vad som ligger på tallrikarna och hälls upp i glasen.  
För att vi ska kunna njuta som mest av dagen, delar vi alltid upp maten på olika par. Detta år drog vi lotten på fördrink och snittar till detta, förberedelserna är minns lika rolig, att leta recept och knåpa ihop en meny.kolla i alla tidningar men har och bara leta inspiration, är en väldigt rolig sysselsättning.  I år blev det libanesisk råbiff på rågbröd, chips med wasabimajo och saffransmarinerad lax och ceviche på skaldjur. 
 Nyårsdrinken blev pressade blodapelsiner med sockerlag toppad med mousserande vin.


 Menyn 
Nyårsafton 2012

 

 Dukningen var nyårsfin, här får ni ett litet smakprov...

Nu blickar vi framåt och ser fram emot en härligt nytt 2013, tror att detta året blir ett super år, med många roliga uppdrag, mässor och vem vet kanske en titel som Årets Butik...
...vi väntar med förtjusning...

Missa inte vår annons i tidningen i morgon om 
REA-start på torsdag kl 8.00
Imorgon har vi stängt och förbereder för fullt.

Hoppas att vi ses på torsdag morgon!

Ha en fortsatt trevlig kväll
Kram Lina

 

Inga kommentarer: