måndag 18 februari 2013

L:A BRUKET...Äntligen!!!

 
 
Äntligen, imorgon har vi blivit lovade  leverans av L:a Bruket
Vi har stått tomma hela 2 månader..
Helt fantastisk respons vi fått på dessa produkter..
Tror vi minst beställt om 5 stora lass sen första gången vi tog in det i augusti förra året...
 
Men som sagt imorgon kommer det pallvis.. Jag har beställt hela sortimentet.. Och då dessa produkter är så populära överallt.. Så har jag sett till att beställa massor av allt så det lär inte ta slut för oss igen!!
 
Så alla ni som längtat imorgon är de här!!!
 
 
 
 
 
Tillverkningen av Lilla Brukets tvålar och kurbadsprodukter sker i Varberg där kurbadstraditionen vårdats i 200 år.
Ingredienserna i deras kroppsprodukter, som tvålar och oljor m.m. är ekologiskt framställda och inga artificiella konsistens eller färgmedel är tillsatta. Varje produktbas är framställd som en balans av olika vegetabiliska råvaror, eteriska oljor och örter m.m. beroende på vilka egenskaper och effekter man vill ta tillvara hos växterna: energigivande, fuktighetsbevarande, mjukgörande, läkande, skrubbande m.m.
När de har skapat Lilla Brukets tvålar och oljor har de haft ambitionen att alla produkter skall hålla hög kvalité, ha en tydlig funktion, dofta fantastiskt och vara vackra.
Deras stil är traditionell och funktionell och de är generösa när de arbetar. Detta gör att deras produkter är fulladdade med deras favoritingredienser och de känns och doftar mer än de flesta. Äkta genuin och generös lyx.
 
 
Vackra, handgjorda och rustika tvålar och kurbadsprodukter med funktion. Härligt skrubbande eller lyxigt mjukgörande. Lilla Bruket tillverkar handgjord ekologisk tvål, hudvårdsoljor, kroppsskrubbar m.m.  De väljer ut de allra bästa ekologiska råvarorna och tillsätter inga artificiella konsistens eller färgämnen. Alla deras vegetabiliska och eteriska oljor är ekologiskt certifierade och certifieringarna kommer från Soil Association, NOP-USDA och EcoCert.
 
 
 
 
 
 
L:A BRUKET nominerades till Svenska Designpriset 2012!
 
 


Nyhet för våren är schampo & balsam!!!...=)
 
 
 
Tvålen ovan Citrongräs är absoluta storfavoriten..Har ni inte prövat deras produkter kan jag varmt rekomendera att börja med denna!!
 
Självklart håller vi L:a Brukets rekomenderade priser!
Vill ni redan nu läsa mer om produkterna och se vad de kostar så spana in på deras sida....
 
 
Här blir det nu tidig intaga kudden..upp tidigt för inköp av Culture... =)
Gokväll Så länge....
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer: