tisdag 26 februari 2013

Lamporlamporlampor...och lite idéer

Vilket väder...helt underbart.
Har tagit kaffe utanför butiken i två dagar och jag njuter i fulla drag...visst får man allt lite vårkänslor när solens strålar värmer och snön smälter bort. Hoppas att det fortsätter så här.

Lampfrossa har vi i butiken nu kan jag lova, så är ni i behov av lampor, stående, hängande, vägglampor, fönsterlampor, skrivbordslampor m.m så kom in och kika. Nedan följer lite bilder på nyheter på belysningsfronten från...


Jag tycker själv att de har fantastiska lampor, vad tycker ni? Är det någon annan modell ni söker så kan vi ta hem på beställning och jag lovar lampförrådet är inte fullt än,  vi kommer att få mer påfyllning inom de närmsta veckorna.
 Fin industrilampa i aluminium 2995 kr

 Läcker industrilampa i plåt Fin patinerad lampfot som dök upp idag 1295 kr
Läcker lampfot 995 kr

 Fin blomslinga med belysning i, perfekt i barnrum.
 Anemonen här ovan ligger på 398 kr och den lite störrerosa pionen kostar 598 kr

Skulle också vilja tipsa att man kan även sy enormt fina kuddar av våra läckra skinnmattor, man viker bara en matta på mitten och syr ihop med grova korsstygn med stoppnål och garn och fyller med en innerkudde.  Riktigt läckert att få kontrasten med en grövre kudde till de andra kuddarna i soffan eller sängen. Perfekt att även ha som golvkudde, ligger bra på golvet och väldigt slitstark.Finns i olika färgställningar och många olika mått.
 Älskar verkligen det svarta kontra det gamla träet. Det får nog bli lite mer svart här hemma framöver, får nog ta fram penseln och färgburken...söker ni fina skärbrädor, har vi väldigt fina.


Hittade även en rolig idé på en almancka, blev även lite sugen på att ha en sådan i arbetsrummet, konstigt att man kan fixa något så här fint så pass enkelt av bara en byggskiva. 


Trevlig kväll!
Kram Lina

Inga kommentarer: