tisdag 6 november 2012

snyggaste byxan, värmande plagg och ulliga troféer

 Go kväll!

Hoppas allt är bra ute i höstrusket. Dagen började fantastiskt bra med sol och man kände att energin bara kom, blev tom lite brödbak i morse...men var tog solen sedan vägen. Idag märkte man verkligen att vintern börjar att närma sig med stormsteg...kylan likaså. 

Har ni inte införskaffat vinterplaggen är det hög tid kan jag meddela, på jack och mössfronten har vi endast några enstaka kvar 

Denna snygga parkasjacka i beige/brun finns kvar. Fin med detaljer i skinn och avtagbar luva. Knapparna är bruna och fickorna är detaljrika med ett band påsytt.
1199 kr

Denna varma sköna dunjacka har vi också några kvar av. Färgen är svart  med vackra träknappar i dubbelknäppning. Även denna jacka är detaljrik med broderier på fickorna och på den avtagbara luvan med äkta päls. I och med att jackan är ganska lång finns det en dragkedja baktill.
2499 kr

Förutom dessa har vi även två vackra ulljackor  med vackra detaljer. 
Häromdagen kom också en snygg skinnjacka i svart, med läckra dragkedjor påsydda både bak och fram. Denna passar lika bra som jacka eller som en innekavaj. 
Kom in och kika vet ja.


Mössorna från Tif & Tiffy har gått som smör i år också, nu finns endast några enstaka kvar. Ni som inte vill frysa i vinter, passa på nu 398 kr.


Idag har även min favvobyxa anlänt igen, denna gång i svart, med nitar på i koppar , svart och silver. Verkligen en snyggbyxa, som passar utmärkt till fest. Och den måste provas, mjuk och skön, känns faktiskt som man har mjukisar på...

Tyget är vaxat, känns nästan lite som skinn. Nertill finns det även en dragkedja som blir en fin detalj. 
Denna fina byxa kostar 999kr.
 

 Idag har jag även plockat upp de sötaste trofféerna, den som väntar på något gott...
Lovar att ni kommer att gilla dem! 
Ni får hålla er till tåls tills vi har jul i butiken.

Hoppas att vi ses i veckan!
Kram Lina


Inga kommentarer: