torsdag 15 november 2012

Festliga kläder till fest...


Vi närmar oss jul och allt som hör till.
Vi har fått in flera fina plagg som passar till glöggfesten, luciafirandet och alla andra festligheter runt denna underbara högtid som kommer närmare och närmare.

Här är några av mina favoriter från CULTURE.

Festlig tunika 599:-

Fin topp för 499:- som passar jättefint till våra populära byxor Angla pant som vi fått in igen och nu i svart.

Den mycket populära byxan Angla pant för 999:- Vi har många byxor i butiken att välja mellan så kom gärna in så hjälper vi dig att hitta dina favorit.


Även denna vackra blus för 599:- med knytband runt underarmarna och fina detaljer i strass blir väldigt festlig med ett av våra fina linnen med spetskant vid linningen.

Vacker blus för 699:-

Ryggen på denna vackra blus från Culture som har många fina detaljer, jag gillar de fina fjädrarna som hänger läckert i ryggslutet.

Denna tunika för 599:- passar jättefint till ett par tighta jeans och ett par snygga stövlar till, vi har flera fina skor från Shepherd i butiken...

Denna T-Shirt för 249:- passar både till vardags och till fest och kanske till dem tillfällena då du vill klä upp dig men inte för mycket...

Vi har väldigt mycket fint från CULTURE i butiken. Kolla gärna in dem på vår Webbshop också, klicka bara på texten under plaggen så kommer ni direkt till plagget på vår Webbshop.

Nu är vi i full gång med att förbereda för Jul i butiken!!
Ni är hjärtligt VÄLKOMMNA på Tisdag klockan 17:00 då har vi premiär för vår Julskyltning vi bjuder på glögg & luccebullar.. butiken är fylld med Jul och vi har fin fina erbjudanden som endast gäller denna kväll!! så boka in Tisdag 20/11 17,00-20,00

Ha nu en riktigt bra dag så hoppas jag att vi ses på Tisdagen den 20 november klockan 17:00

Kram Linda-Marie 

Inga kommentarer: