tisdag 13 november 2012

Förberedelser inför julskyltning och massor av inspiration...


 Hej på er bloggläsare!

Hoppas er tisdag har varit bra. Min har i alla fall varit jätte bra. Har jobbat och där har vi börjat förbereda inför den stundande julskyltningen som ska börja till helgen. För er som har längtat en längre tid är det äntligen dags. Så idag har vi flyttat runt för att komprimera och få plats med alla fina julsaker. 
Många av er kunder har varit oroliga och frågat, kommer ni att ha jul som vanligt? och självklart kommer vi ha jul i butiken. Vi töser älskar julen, men vi brukar aldrig börja julen förrän två veckor innan advent, det tycker vi räcker, annars blir till och med vi trötta på den. 

Det som brukar vara det som de flesta kunderna trånar efter är våra vackra adventsljusstakar med de "braiga " kyrkljusen av 100% stearin. Och jag lovar det kommer både att finnas en mängd olika kyrkljus i alla de storlekar och även många vackra adventsljusstakar att botanisera och välja mellan. Allt ska stå färdigt på tisdag kväll, klockan fem, då vi kommer att ha julpremiär med glögg, tilltugg, erbjudanden och en massa massa julstämning.
Varmt välkomna!

Visar här ikväll också några bilder från min inspirationsmapp, hoppas att ni får lite inspiration till att börja fixa och dona i hemmet. 
glasburkar att samla fina saker i, blir ett fint stilleben, glasklockor blir också fint, med fina djur i porslin  i nu till julen.
samla gamla flaskor och dammejeanner och fyll med tallkvistar eller lärkkvistar nu till advent.


böcker blir en fin inredningsdetalj om man staplar och samlar ihop ett antal

läckert att samla sina fina saker i trälådor på väggen, gör din egen hylla av träboxar.

ännu en bild med böcker som inredningsdetalj, här strippade, där pärmen är borttagen. då blir de fina i färgen och funkar bra tillsammans.

läckert sätt att hänga upp tavlor på. använd en krokbräda och häng småramar i snöre, varvat med uppsatta på väggen.
 Titta på detta arrangemang, kuddmossa är det finaste som finns i naturen, här tillsammans med vackra grenar. Det är kanske något som kommer in här hemma när det ska börjas att adventsfixas, kanske då med lärkgrenar istället.

imorgon vankas en ledig dag för mig...så vi ses på torsdag!
Kram Lina
Inga kommentarer: