måndag 12 september 2011

Fantastisk REAdag!!!


Tjena vilken dag vi haft...!!! Va helt övertygad att det skulle bli lugn första rea dag, då vi inte brukar ha den nu, utan till löning och på en torsdag... Men ack så fel jag hade. det fick ringas in extra personal och lucherna uteblev ... Vi sålde av hälften av allt i butiken idag...=) så nu är ni många som fyndat massa fint.. Uppepå detta kom det 10 gigantiska pallar med varor från Olsson & jensen.. =) Sen har jag här i kväll kört ut massa möbler till er kunder som inte kunde forsla med dem hem... Så nu hade det vart gott att inta kudden... Men har ett tidigt möte med grabbarna som gör webshopen och har massa att förbereda..
Rean fortsätter till och med Lördag, sen stänger vi söndag-torsdag.. och öppnar fredagen 23 september..då är det även höstmarknad i staden... För er som inte hade möjlighet att komma in idag..så finns det massa fint kvar.. nu är det lättare att se.. då det inte är lika mycket varor...=)
go måndagkväll....

4 kommentarer:

azalean sa...

Attans, jag missade första dagen! Torsdag?? Förstår att du är trött..ses i morgon em.
/Anita

Vikeskärs hem och vardag sa...

Men vad kul med webshop :) Toppen då jag inte kan åka till Borås så ofta. När öppnar den?
Mvh Annika

hjärterum sa...

Gokväll Annika va kul att du uppmärksammat vår webshop, vi håller på för fullt, vi har planerat runt löning oktober absolut senast till vår julpremiär mitten av november.. ska webshopen vara fullt igång och fylld med hela vårt sortiment i butiken plus allt som går att beställas.. så det kommer bli mängder av varor att shoppa om man vill.. bloggar självklart när den kommer igång... ha de gott mvh ann-louise

hjärterum sa...

Gokväll Anita.. jag missade dig.. hoppas du hitta något i kaoset..=) var inte riktigt med på vad du mena med torsdag?? =) kan de vart att vi alltid brukar börja rean en torsdag varje år.. men nu va det en liten måndag.. eller att vi håller stängt from nu på söndag till och med torsdag nästa vecka?..
kram så länge..