söndag 18 september 2011

Trendspaning i Hitta hem...

I veckan som gick ska ni nog alla fått Hitta hem i er postlåda..
 I det nummret har vi skrivit en spalt om höstens trender.. Och läste ni gårdagens blogginlägg så förstår ni att hos oss finner ni alltid det senaste...  Allt gammalt material, återvinning är både snyggt & miljövänligt..
Ni som följt oss på hjärterum vet ju att vi sen många år tillbaka alltid haft gamla dörrar & fönster i vår fasta inredning..
Det är ju så vackert, tidlöst och jag tror det är omöjligt att tröttna på.. man kan mixa, matcha & förnya sig i oändlighet med dessa material...
Och fototapeter är absolut bland top 5 av "inredningsaker" 
På höstens mässa såg vi hos alla de leverantörer som jag anser vara mycket trendmedvetna.. plåtbeklädda väggar, fototapeter och gamla dörrar i olika tappningar.. I våras var det inte en enda, vad jag kunde se.. så det känns roligt när jag nu nästan för ett års sedan började planera inför ny butik och just den industriellastilen.. vara före i tiden..
 Vi kommer nu vid nyöppning självklart  ha med det allra senaste inom dessa trender..
 Men vi hoppas oxå kunna vara före vår tid och erbjuda tips och ideer på vad som komma skall i inredningstrender.. För det handlar ju om att kunna se vad som komma skall, samtidigt som att leverera just det som gäller nu.. Som ni kära kunder bara känner ett ha begär för...
Längtar till morgon dagen!! Idag har jag vart i butiken och städat och fixat.. det är nu det roliga börjar...=) Självklart täcker vi inte för några fönster så ni som inte kan bärga er.. får väl fönstertitta helt enkelt... och följa oss fram till fredag...=)
Vi kommer ha en ny grej i höst.. våra tittskåp... något som vi kommer göra en grej av.. förhoppningsvis "har ni sett tittskåpen på hjärterum".. där vi var 14:e dag kommer skylta nytt i dessa tittskåp... och i dessa skåp ska det vara fyllt med kärlek & kreativitet.. allt för att bjuda vår underbara kunder.. på inspiration!!
Nu ikväll blir det planering av en resturang här i borås som ska stå klart om 14 dagar.. Och imorgon bitti för jag besök här hemma.. då det är en reklambyrå som vill hyra mitt hem för sin kunds räkning som ska fota sin katalog här med sina produkter... spännande!!

 Skön söndag alla goa bloggläsare...

ps ni vet väl att ni kan dubbelklicka på bilder så ser ni dem bättre.. och i detta fall kunna läsa artiklen...ds

Inga kommentarer: