söndag 4 september 2011

Hemfärd...

Hej på er...

Just nu är vi på väg hem i bil från Stockholm och en rolig mässvecka. Så kul att både få vara kreativ och göra en monter där, men även gå runt och inspireras, leta nya märken och bara insupa alla andras kreativitet.

På vägen hem nu har vi sorterat ordrar, gått igenom vad vi handlat(måste erkänna att det blev en hel del) och kollat i alla nya kataloger.

Nedan ser ni ett helt fantastiskt Glasskåp från Olsson & Jensen som blev vårt, och tro det eller ej många andra fina vintage möbler från deras monter kommer ni få se i höst hos oss på vår höstpremiär den 23 september. Och ni som inte orkar hålla er tills dess, så kommer alla fina möbler till oss på tisdag, så då får ni kika utan för oss på Sandwalls plats, för det är dit de kommer.


Under denna vecka blir det ännu mer kreativt skapande för mig och Ann-louise. Imorgon börjar vi nämligen med att färdigställa en nattklubb här i Borås. Sedan har vi även fått fria händer att iordningställa ett kontor för en privatperson.

Spänningen stiger för att komma hem och se vad snickarna har gjort nu i veckan och vi ser fram emot ännu en kreativ vecka.

Vi lovar att uppdatera er med bilder och inspiration från mässan. Vad vi redan kan avslöja nu är att det kommer att dofta gott hos oss, vi har hittat helt galet vackra doftljus från flera olika leverantörer den ena vackrare än den andra.

En annan sak jag kan avslöja är att Ann-louise har helt gått loss på uggletemat...min favorit är allt stickat...

Till sist vill vi tacka Mia och Krille på Västergården för det fantastiska förtroendet och roliga uppdraget. Väldigt kul att det gav så pass stor respons från både återförsäljare och press.
Vi ser redan fram emot vårens formex, vi börjar redan spåna på ideer nu.

Kram och god natt från två trötta men glada nattugglor

2 kommentarer:

Kristina sa...

Hej
Var och tittade i Myresjös visningshus i Sjömarken, såå fint! Förstod att ni stått för inredningen, kan ni inte lägga ut lite bilder därifrån?

Kram Kristina

hjärterum sa...

Gokväll Kristina
kul att du gillade vad vi gjort.. fick faktiskt fotografens bilder på skiva här idag.. så lovar det blir ett inlägg innan veckan är slut...=)