söndag 25 september 2011

Garderoben växer.......

Hoppas ni haft en underbar helg och passat på att njuta för fullt i vårat härliga höstväder!! Har varit nere i Malmö på en kompis bröllop och de kunde inte ha valt en mer perfekt dag för detta! Vi hann även med lite shopping, lunch ute i solen och en båttur runt staden!

Jag tänkte det kunde vara dags att presentera för er kära bloggläsare ännu ett av våra nya märken. Detta är ett som hör hemma i garderoben....
"Culture är dansk design när den är som bäst. Culture riktar sig till kvinnor som är modeintresserade, och vill sätta en personlig prägel på sin klädsel.

Genom att kombinera magin från Fjärran Östern med inspiration från de skandinaviska trenderna, kan vi erbjuda våra kunder en unik kollektion.

Plaggen går att kombinera i det oändliga, vilket ger våra kunder en chans att själva skapa en individuell och personlig stil. Vi tillämpar ofta Lager på lager principen, vilket erbjuder många kombinationer, både av plagg och av material."Massor av gosiga stickade koftor, scarfs, vackra tunikor, klänningar, tuffa jeans och mycket annat från detta fantastiska märket finner ni hos oss!
Kram Marie

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Säljer ni tunikan/ blusen p bild nr2 räknat uppifrån, dvs den som ser ut att vara beige med blå broderiet?
Tack på förhand hälsar Linda

azalean sa...

Grattis till nya Hjärterum! Var helt vilsen, för de är ju en helt ny butik, spännande, lite saknad av den gamla, men mycket nytänk. Klänningen /tunikan från Culture som jag köpte kommer nog att bli en favortit i vinter.
Lycka till! Kram Anita

hjärterum sa...

Gokväll Linda, tyvärr så har vi inte tagit hem just den modellen.. Men i stort sett de mesta av det andra.. just den du frågar efter var slutsåld.. när vi la order...
Ja Anita.. de är verkligen en helt ny butik.. och tar nog en stund att smälta för alla riktigt inbitna hjärterumskunder.. men allt som vi innan erbjudit finns fortfarande.. bara vi valt att skylta lite annorlunda samt tagit in lite nytt sortiment.. =) va roligt att höra att du fann något från vår garderob.. jättefin respons har vi fått första dagarna på kläderna..de är riktigt kul..
gokväll på er så länge...=)