måndag 5 september 2011

Härlig start på veckan...


Har måndagen startat bra för Er alla? En annan har knappt koll på vad de är för dag..
alla dagar arbetsdagar.. men tusan roliga sådana.. som ni vet kom vi hem inatt efter en intensiv och rolig formexmässa.. han knappt lägga huvudet på kudden innan de va dax för nya projket.. telefonen har ringt i ett idag... vårt monter jobb för Västergården genererar redan beställningar..
 Idag fick jag bla en beställning från ett stort känt företag, ville beställa rekvisita till minst 10 av sina butiker... 2 montrar för vår formex redan bokat.. magkänslan säger att nu minsann... !!!

Bloggen krångla uppe i Stockholm därav lite inlägg..

Men måste ju berätta om öppningen i torsdags.. jag & Lina hade ju haft förmånen att reka o&j monter redan innan i veckan..
så vi visste precis vad vi ville ha när klockan slog 9.30, som väntat vad de massa folk.. men de va jag & lina sen dusty deco, Leila bakar, Mathilde & en inredare från room service.. som hade för avsikt att norpa alla fantastiska unika möbler som Eva ägarinnan fått tag på...
Bordet nedan va jag en millimeter från att få men Leila bakar han precis före...Men klädskåpet ovan blev vårt! hela grejjen ä faktiskt nästan helt galen... ja och Lina va till och med lite nervösa så laddade va vi... Men kan säga att vi gjorde ett grymt bra jobb och vår strategi gjorde att vi drog hem minst 20tal av de unika saker... Eva får ta det som en komplimang på 10 minuter är hennes alla möbler i montern tingade.. och de lyser oranga lappar på allt...
Och som en mindre nöjd kund sa som va sen.. hm det står ju samma namn på allt!!! opps de va vi....=))))
23 september får ni se dem... kl 8.00 imorgon anländer de.. då blir de förpassade till lagret tills de ä dax...Visst är den gröna skänk läcker.. det blir färg på Hjärterum i Höst!!
denna visade Lina igår.. här i ska vi göra någon kreativ skapelse...
lamporna är beställa!! skänken är vår...
denna fantastiska byrå kom vi oxå över.... även lampfötterna och krukorna beställdes.. ja faktiskt hela o&j sortiment beställdes!!
Lina blev kär i denna divan.. så de fick de ju bli ett köp!!
syns inte så bra på bild.. men skåpet är ett helt stycke med tre dubbel dörrar mer än 3 meter brett med massa fina små lådor nertill... detta va det första vi tingade... helt fantastiskt vackert kommer gå loss på strax över 30 000kr för den som känner ett ha begär....=)
mängder av industri lampor är inköpta säkert ett 15 tal olika storlikar, färger & utföranden...
idag har jag vart i alingsås och köpt mängder på hus till hus till vår renovering här på hjärterum.. trodde inte de skulle bli så stor förändring men butiken kommer verkligen kännas så mycket större..

Sen fick jag en kontakt vi en kontakt... som jag inte får avslöja men jag har aldrig sett något likande en plats på flera tusen kvadratmeter fylld med antika saker.. helt galet.. trodde för en stund att jag var i himmelriket.. fick nypa mig i kinden och ursäkta mig för mannen att det var bara helt galet.. hur kan jag missat detta!! vilket fall jag gick loss på en hel del saker.. som ni kommer kunna se på vår höstpremiär.. även nattklubben jag förberett ett tag som ska stå klar för öppning på torsdag får sig en del saker därifrån.. kan utan problem säga att vad ni än söker i antikt föremål kan nu Hjärterum förmedla med denna nya fantastiska sammarbetspartner....

Med detta säger tösen gonatt... imorgon ska det typ strykas miljarder gardinlängder och sättas upp.. tur jag får hjälp... imorgon blir det mer från mässan... kram så länge...3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej det ser ut att bli en spännande höst jag är lite nyfiken på att få se lite fler bilder från ert jobb för västergården lite helhets bilder på hela montern det har varit kul
kram helene

Frida sa...

Gud ni har verkligen ett underbart jobb!!
Blir en aning avis ;-)
Och vilka fina möbler ni beställt, den gröna skänken blev jag kär i, älskar grönt.
Och alla industrilampor är ju så fina.
Kram Frida

hjärterum sa...

gokväll Helene..
ska gå igenom mina bilde från montern och se om de finns några bra helhetsbilder isåfall kommer de här inom kort..=)
ja Frida de är verkligen allelles allelles underbart jobb!! helt galet ibland får man nypa sig i kinden.. då de är som allra bäst.. och testa så man är vaken och inte drömmer..=) självklart finns de baksidor som med allt annat.. men kul har vi!! fantastiskt kreativt.. de gillar vi.. ja visst är den gröna skänken tokigt snygg!! Lina högg den de första hon gjorde...=) tur att du gillar grönt för de blir masssa grönt hos oss i höst..=) och industrilampor kommer man kunna gå helt loss på... kanske köpt lite för många...=) kram på er....