lördag 26 november 2011

adventshelg...


Skulle vilja påminna er som har missat att vi blivit nominerade till Årets butik i Borås. Vi är så stolta över att ha blivit nominerade, men självklart så vill vi inget hellre än att vinna...Så tycker ni att vi är värda titeln årets butik så blir vi jätte glada om ni vill rösta på oss. Gå in på www.aretsbutik.se för att rösta


Efter några intensiva veckors arbete i butiken med förberedelser inför julpremiären, flera mysiga pysselkvällar med massor av pyssel och annat ståhej, är jag nu ledig denna första adventshelg...ska bli jätte mysigt. Idag står det lite pyssel hemma på schemat, tänkte göra några kransar till dörren och sätta min moss stol på plats och kanske en och annan liten adventsgran får flytta in. Har ni fått upp adventsstjärnan och ordnat eran adventsljusstake? Om inte har vi flera fina adventsljusstakar som väntar på ett nytt hem i butiken. Allt från lite mer traditionella till vackra kreationer med stora kyrkljus.

 I veckan fick vi förtroendet att tillsammans med Anna Kurragömma skapa årets tomteverkstad i Tomteland på torget i Borås. Tomteland är ett mysigt landskap som har byggts upp med granar, ponnyridning, kåta att fika i och ett litet hus som vi har skapat en mysig tomteverkstad i. Är ni i stan idag tycker jag att ni ska kika in i huset och se om ni hittar någon julklapp som skulle passa er i smaken. Allt som ni finner i tomteverkstaden hittar ni antingen hos oss eller hos kurragömma.


 Hyacinternas tid är nu...och visst luktar det ljuvligt när de får flytta in...så vacker att se rötterna på de små knölarna som på bilden nedan. Har ni missat att inhandla så har vi massvis av dessa otroligt vackra lökar.
Just nu 5st för 100Kr

Visar här några fantastiska bilder från Walther o co. Walther husen är fantastiskt fina och finns i mängder av storlekar och former, vi har mängder av dessa vackra, passar lika bra ute som inne, och faktiskt året runt.

 Ha en mysig adventshelg med massor av tända ljus, och glöm som sagt inte att rösta på oss...

Många kramar 
Lina

Inga kommentarer: