måndag 14 november 2011

JULPREMIÄR!!

Äntligen har julen kommit till oss på Hjärterum! Vår premiär startade nu ikväll kl 18.00 med glögg och tilltugg utanför och fina erbjudanden..

Det var in i det sista som vi dekorerade och pyntade!! Vi har varit igång sedan i lördags... så vi är rätt säkra på att vi kommer sova gott inatt :)
Men vi är så nöjda och glada för det vi skapat och  
Stort Tack till alla Er kunder som kom ikväll, shoppade och fick julstämning!!
 Utanför butiken är det uppladdat för kallt vintermys numera! Vackra granar, höbalar, hyacinter, kransar, kälkar och en stor tomtesläde och ja, mycket mer...

 Lina som är tillbaka (jippi!) från 4 veckor på Ikea serverade glögg!! Goda Lussebullar, smördegsstjärnor och pepparkakor med ädelostkräm var tilltugget vi bjöd på... När klockan slog 18.00 så strömmade kunderna in och butiken blev proppfull... Supermysigt med vintermörkret och levande ljus i varje lykta..


Och inne i butiken är det jul i varje vrå med pynt, ljusstakar och sötsaker!


Du vet väl att du kan lämna in din adventsljusstake, så dekorerar vi den åt dig!! om du älskar att dekorera själv har vi nu massor av band, kanel, apelsinskivor, mossa, mer mera med mera...Tusen tack igen alla ni som kom ikväll! Det är alltid lika härligt att få höra era varma kommentarer. Och ni som inte kunde komma förbi ikväll...
 välkommen in till oss för att beskåda vår tolkning av jul 2011!!!

Vi har öppet som vanligt nu denna veckan..tis-fre 10-18 & lörd 10-16


Varma Julkramar Stina

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååh ser helt underbart ut! =) Ni e så otroligt duktiga tjejer!! Önskar jag kunde va där! Kram Marie

Vikeskärs hem och ting sa...

Ljuvligt, vilken inspiration jag fick nu :)

Anonym sa...

Vad fint ni har fått det =)

hjärterum sa...

tusen tack...=)