tisdag 15 november 2011

adventskalendrar...

God kväll!

Nyss hemkommen från avslutningskvällen på min inredningskurs...Tack alla ni som har medverkat och bidragit till att kursen blev som den blev. Tycker att vi har haft 4 jättemysiga och lärorika kvällar. Ett extra tack till Eleonor och Sandra för den fina presenten.

Nu börjar det närma sig advent, och måste faktiskt erkänna att jag har faktiskt börjat att få lite julkänsla eller snarare kommit i lite stämning...inte så konstigt kanske när det är full jul hos oss på hjärterum...och det är väldigt mysigt kan jag lova. Glöggen har provsmakats och vi ser framemot kundkvällarna med massor av pyssel och mys som börjar imorgon kväll.

Visar idag lite bilder på olika adventskalendrar som man kan pyssla ihop själv, tyckte att de var väldigt fina och även ganska enkla. Kanske man skulle göra en egen, är ju faktiskt inte bara barn som behöver en uppmuntrande klapp varje dag. Räcker ju faktiskt med bara några fina ord inslagna i ett fint paket eller varför inte en god chokladbit som här nedan...det hade en chokladgris som jag blivit glad för iaf.Känner ni er pysselsugna så har vi flera alternativ för adventskalendrar i butiken och massor av annat mys. Vill ni få lite julkänsla, kom in till oss vet ja. 

Kramar Lina

Inga kommentarer: