tisdag 7 augusti 2012

Inför FORMEX 2012


 Nu börjar det närma sig för den årliga inköps och inspirationsmässsan  FORMEX  i Stockholm...alltid lika roligt varje år. Att få se allt nytt och få inspireras och kika på vad alla andra har gjort med sina mässmontrar.

Nu de senaste åren har vi även fått förtroendet  att göra Västergårdens monter, och att bygga monter är ett väldigt roligt jobb, att få se allt växa fram, på väldigt kort tid och sedan se det färdiga resultatet. 

Detta året blir det lite nytt mot förra gången...Mia på Västergården ska nämligen dreja i montern, och krille ska bjuda på allt vad deras skafferi har att erbjuda. Lite mer aktivitet i montern, visst känns det spännande.  
Så det blir lite mer fabrik, eller industri stil på montern kan man väl sammanfatta det med. Samtidigt som det ska vara inspiration för butiksägarna som kommer till formex och köper in. Så det blir en liten utmaning. 
Ännu en ny grej är att JAG ska få vara med säljteamet i Västergården, att stå på mässa har jag gjort förr, men aldrig på nordens största inredningsmässa FORMEX, och det ska bli sååååå roligt, pluggar just nu priser och antal i mängder...I höst är trendtemat för Formex "Nordic Charm" och så här beskrivs det.

Den blonda, enkla nordiska inredningsstilen med naturnära material och färgstark mönsterdesign fortsätter sitt segertåg över världen. På säsongens Formex hyllar vi stolt den populära estetiken med trendtemat ”Nordic Charm”.

I höstens tema möter runda former skarpa vinklar, neutrala färger matchas med starka och sprakande kulörer och det avskalade får ge vika för mönster i mängder. Textilierna bjuder på prickar, grafiska mönster, stiliserade blommor, blad och grönsaker och köket blir som en utställning där vackra redskap och närodlade råvaror visas på öppna hyllor. Färgskalan kommer från naturen och det bleka nordiska ljuset, med en ljust neutral bas i kombination med friska toner från höstens skörd. Det är mixen som räknas och allt bär på känslan av en historia.
Alla möjliga kataloger har dimpt ner i brevlådan på jobbet nu de sista veckorna...så nu har det inte varit svårt att veta vad man ska göra på lunchen, man har fastnat i dessa kan jag lova.
Så idag bjuder jag på lite höstbilder från våra olika leverantörer.  
Titta och njut...
 Å föresten...
16 kartonger med kläder har kommit till butiken...och jag kan lova att det är massa fin fint...favvobyxorna Malou pant ha kommit igen i både beige/brun och svart för er som har väntat...
Tjingeling
Lina

3 kommentarer:

Anonym sa...

vad kul för dig!! då kommer du att få sålt i massor du är så super trevlig när du står i butiken jag gillar när jag är inne i butiken och det är du Lina som jobbar du är genuint super trevlig och alltid glad. Det är kul för er tjejer på Hjärterum att ni får göra så otroligt mycket spännande uppdrag kram helene

Hjärterum sa...

Tack snälla Helene för alla fina kommentarer du ger oss. De värmer verkligen gott kan jag lova...=) Ja jag vet inte vad jag skulle gjort utan Lina den tösen ger mig så mycket energi och avlastning.. Hon är guld värd!! Så kul att du oxå uppskattar henne!!.. men som sagt det ä omöjligt att inte göra det, och bli glad i hennes närhet...=)ja de är verkligen grymt skoj alla fina upddrag vi får... i kombination med butiken.. kan inte tänka mig något bättre...=) Kram Ann-louise

Hjärterum sa...

Tack för din komplimang, det värmde långt in i hjärtat...Sånt ger en motivation och piggar upp inför hösten:)
Kram Lina