torsdag 29 december 2011

Fina Fynd och Kreativitet

Klurade och funderade på vad jag skulle visa Er bloggläsare ikväll när jag och Lina stod i butiken idag. Det är ju inte så svårt egentligen men det finns så mycket man skulle kunna dela med sig av från Hjärterum :) 
Jag älskar att fynda och att skapa och när de två går hand i hand. Och just nu är hela butiken fylld av fynd... Ibland är det svårt att se fynden om man inte har en så livlig fantasi men jag tänkte att jag skulle försöka dela med mig av mina kreativa tankar om våra REA-varor som vi har just nu... och ni får det levererat på ett Stina-sätt med blider jag tagit med Cross Process (Iphone App)...

Dessa små julgranshängen är perfekta som servettringar. Pärlsnöret kan viras två varv runt servetten och då blir den lagom! Snyggt med en grön kvist också. Vet att mina kollegor nämnt det i tidigare inlägg så idag ordnade exempel så ni ser vad vi menar...

 Jag tror jag jag ska ha dessa små trumpeter till nyårsdukningen! Funderade om man även kunde trä ett sugrör igenom till välkomstdrinkarna men det blir nog lite väl kanske... :)

 Vi har flera varianter av dessa knapp-pynten. Så fina! Detta peace-märke är inte så stort så man skulle kunna göra om det till en brosch, hänga på en väska eller bara ge bort på ett fint inslaget paket...

 En hel del underbara textilier Rear vi ut och det är verkligen superpriser!. Löparen Ni ser ovan är enkel med väldigt fina broderier på som faktiskt inte är alldeles för juliga... funkar lika bra till sommartorpet och midsommarfesten..

 Lina har idag bullat upp all textil så man ser tydligt vad vi har och jag tycker att det finns mycket härliga kuddar som man kan blanda in hemma utan att det känns för "juligt"..

 Favoritmönstret från Svanefors! För något år sedan fyndade jag en röd pläd i lappteknik här i liknade mönster som kuddarna. Den har varit en omtyckt picknickfilt på sommaren vill jag lova. Blir sugen på att fynda nytt och även kuddar.. så mysigt för lata dagar i gräset..

 Hjärtan! åh.. så fint att hänga varsomhelst! I fönstret, på ett dörrhandtag, på dörren, på en krok med handdukarna eller varför inte gör att ett väggkollage av olika dekorationshjärtan i olika storlekar....
 Mera hjärtan...

 Mängder av små kulor har vi kvar! Riktigt kul att pynta med på paket, i blommor, göra örhängen... med mera med mera...

Hoppas att Ni fick lite Idéer! Det är så kul att drömma kreativt..
Allt det jag visat ovan på bild har vi kvar i butiken på REA och mycket mer!! Så kom in och fynda innan det tar slut..

PS. För er som längtar efter vår har vi smugit in vackra blommande blommar till nyårsfesterna..


Önskar er Ett Gott Nytt 2012!
Vi ses på andra sidan...

Kramar Stina

2 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Tittar in för sista gången 2011 för att önska ett riktigt gott nytt år. Tack för ett fint bloggår, och för inspiration och vackra bilder. Vi ses 2012 som kommer att bli ett minst lika fint bloggår.
Nyårskramar Pia

Hjärterum sa...

Massa nyårskramar tillbaks fina Pia... =)