torsdag 15 december 2011

WEBBSHOP & INSPIRATION

Godkväll!

Här har vi annonsen som sammanfattar oss just nu! Vår Webbshop är i full gång, vi är nya på det, men vi älskar utmaningar & lär oss varje dag.. har du inte varit inne och kikat så gör det!!
I Butiken så är det minst sagt fullt upp.. Presentkorgarna är populära med mumsigt från vårt skafferi, än finns det gott om dem! Vi har fyllt på med porslin, tofflor och ljus, ja allt möjligt vackert som man gärna vill ha i julklapp.. och från och med nu ger vi er 30% rabatt på alla våra Scarfar & Halsdukar..så passa på att köpa det till någon i julklapp..

Och för allt i världen så glöm inte vår Facebook-tävling! Där 5 personer får plocka ut julklappar till ett värde av 5000kr... fram till 20/12 så är det bara att Gilla & dela inlägget så är ni med..
Denna veckan har vi även fått in lite nya fina kläder! De hittar du också i Webbshopen..


Söt liten kort jacka i två härliga bruna nyanser.. 


 Fint fest-linne med paljetter till jul och nyår kanske?


Favoritbyxan har kommit i dessa två varma färgerna, rost & orange men även i blått..Ny är också denna blus i brunt och vitt med vackra detaljer.. 


Till sist vill jag bjuda på lite inspiration från butiken idag... Töserna snyggade till vår rosa hörna som är så vacker med alla änglavingar, fåglar och accessoarer... man kan ju gå här och njuta hur länge som helst...
Välkommen till oss! 

Kram Stina

Inga kommentarer: